Lagom till att våren närmar sig och man vill känna sig lite extra fin så tar vi in Inikas Full Coverage Concealer! Den här krämiga concealern både döljer och jämnar ut samtidigt som den återfuktar huden.

Denna täckande concealer kommer i en burk och är en krämconcealer som du applicerar under ögonen eller där du vill täcka lite extra. Concealern har inte bara en len, krämig konsistens utan är även återfuktande vilket är perfekt för ögonområdet. Den lämnar huden jämn och felfri, och är dessutom vegansk.

Inikas Full Coverage Concealer innehåller solrosfröolja, mandelolja och Sheasmör som återfuktar och ger näring till din hud. Den är även väldigt lättarbetad och går att bygga upp för att få ett mer täckande resultat.

Hur använder du den?

Du kan applicera med pensel, make up sponge eller dutta på med fingret. När det kommer till krämiga sminkprodukter som denna som ligger i en burk så rekommenderar vi att man tar produkten med en spatel eller t.ex. baksidan av pensel så du inte får ner bakterier ner i burken. Lägg det du tagit upp med spateln på en sminkplatta eller på baksidan av handen och fortsätt därefter med önskat redskap.

 

Här kommer du till Inikas Full Coverage Concealer >>

 

 

Mer läsning för dig:

Guide till alla foundations från Inika