Ekologisk ansiktsmaskför dig med pormaskar, stora porer, finnar och oren problemhud. En gång i veckan kan en uppfräschande och klargörande ansiktsmask göra susen för en kombinationshud, eller en hud som är fet, dras med pormaskar, blemmor och är matt och ojämn. En obalanserad och oren hud kan bero på många olika saker, men en sak vet vi säkert: en djuprengörande ansiktsmask som trollar bort pormaskar och förminskar porerna tackar vi inte nej till! (Särskilt inte om den dessutom hjälper till med fukt och glow!)

 

 

 

DETOX-MASK FÖR FET PROBLEMHUD
Patykas detoxmask innehåller bland annat grön lera som verkar djuprengörande och växtaktiverat kol som drar ur smuts från porerna och lugnar samtidigt huden. Masken innehåller också probiotika som hjälper till att stärka huden. Passar för dig som har fet oren hud som behöver detoxas, men också du som har ojämn hud som är matt och i behov av lite fukt och lyster.

Patyka, Detox Charcoal Mask  >>>

 

 

 

 

 

PULVERMASK MED RASULLERA
Loelle har flera masker med olika typer av rasullera från Marocko, som är känd för sina renande egenskaper. Denna gröna lermask är passande för kombinationshud och den är packad med vitaminer och mineraler. Verkar porsammandragande, förbättrar hudens klarhet och återfuktar huden. Lerpulvret blandas med vatten till en pasta. Kan även användas i håret som schampo!

Loelle, Rhassoul Clay Green >>> 

 

 

 

 

 

DJUPRENGÖRANDE LERMASK
Lermask som innehåller lera från nordiska sjöbottnar (sapropel) men också kaolinlera och Montmorillonite som finns främst i Frankrike. Ett riktigt kraftigt lerpaket med andra ord! Rengör på djupet, minskar risk för acne, reducerar fet hud och verkar klargörande och uppiggande på huden.

Madara, Detox Ultra Purifying Mud Mask >>>

 

 

 

 

ansiktsmask oren hud tata-harper-clarifyingmask

 

 

ANSIKTSMASK MED 39 AKTIVA ÄMNEN
Den här masken är berikad 39 olika aktiva ingredienser, bland annat BHA-syra som löser upp orenheter på djupet. Den är grön av algen chlorella som verkar återfuktande på huden men bidrar också med vitaminer och fettsyror. Masken reducerar rödhet, arbetar med sebumproduktionen och håller huden matt. Hjälper också till med hudens struktur och lyster! Lyxig och effektiv!

Tata Harper, Clarifying Mask >>>

 

 

 

lermask för fet hud Dr Hauschka-Clarifying-Clay-Mask-

 

 

KLARGÖRANDE MASK AV LERA
En lermask som består av pulvriserad lera av sk loess som är djuprengörande och tillsammans med krasse och trollhassel löser masken upp orenheter i porerna, förminskar porer och balanserar fet hud. Dessutom jobbar masken på att dämpa irritation och rodnad i huden. Pulvret blandas med vatten och appliceras sen på huden.

Dr Hauschka, Clarifying Clay Mask >>> 

 

 

 

peeling mask för fet hud borlind-black-mask-2-in-1-

 

PEELINGMASK MED VULKANISK LERA

Ansiktsmask som innehåller vulkanisk lera från Island som hjälper till att dammsuga porerna från orenheter. Innehåller också extrakt från syrén som motverkar orenheter och dämpar fet hud samt växtplankton som förfinar porerna. Masken innehåller också mikroniserade riskorn – så masken kan användas både som mask och som peeling! Passar oren, fet hud med blemmor, finnar, stora porer och ojämn hudtextur.

AnneMarie Börlind, 2 in 2 Black Mask  >>>