PuroBio senaste nyheter Back to the Roots är en nylansering av deras bästsäljande Sublime Fluid Foundation och BB Cream. Vad är det som är nytt? Vi guidar dig rätt!

PuroBio har gett både Sublime Liquid Foundation och sin BB Cream ett ansiktslyft. Men det är inte bara designen som är ny. Nej även förpackningen, formulan och nyanserna är nya! Allt för att du som kund ska få en ny förbättrad version av din favoritprodukt. Här är vad som är uppdaterat:

  • Ny design
  • Ny formula
  • Bättre anpassade nyanser med neutrala undertoner
  • Berikade med 20% aloe vera
  • Vattenresistent
  • Bättre täckning
  • Vårdande och matt effekt
  • Förpackning av 50% återvunnen plast

PuroBio Sublime Fluid Foundation – heltäckande foundation med second skin-effekt

En flytande heltäckande foundation med en krämig konsistens som inte täpper igen porerna och passar alla hudtyper. Tack vare aloe veran så är den extra återfuktande och även vattenresistent. Den ger din hud en semi-matt finish med fin lyster.

Foundationen sitter väldigt lätt på huden, något som PuroBio själva kallar för second skin effekt. Den nya formulan är även lättare att bygga upp eller bättra på för ett ännu mer täckande resultat.

Sublime Fluid Foundation kommer nu i 6 olika nyanser, alla döpta efter siffror 01-06 och är först och främst baserade på undertoner. Hitta rätt i shoppen genom att läsa om nyans, underton och kolla swatches.

Här hittar du PuroBio Sublime Fluid Foundation >>

 

PuroBio Sublime BB Cream – lättäckande BB Cream

Detta är ett Beauty Balm som jämnar ut hudtonen och döljer rodnader och hudirritationer. Till skillnad från en Sublime Liquid Foundation så smälter den in i huden och jämnar ut snarare än att ge ett heltäckande resultat.  Även BB creamen är återfuktande och vårdande i och med den nya formulan och är lämplig för alla hudtyper.

Sublime BB Cream kommer i 4 nyanser  även dom baserade på undertonen i färgen. Vi har lagt in färgswatches på alla dessa för att du lätt och enkelt ska kunna hitta din färg.

Här kommer du till PuroBio Sublime BB Creams >>

 

Mer läsning om PuroBio:

GBS testar: PuroBIO Cosmetics Dry Skin Primer