Vi välkomnar finsk hudvård, Djusie, skapad av skinfluencern Katja Kokko! Rengöring, ansiktsolja och essence är trion som ger din hud ny glöd och lyster

Bakom de färgsprakande skönhetsprodukterna finns härliga, spännande och effektiva ingredienser. Denna trio är fullproppad med stjärningredienser som rosenkvitten, skvalan, reishisvamp, acaibärolja, gotu kola och äppelcidervinäger som lämnar huden uppfriskad, full av lyster, fukt, fyllighet, vitalitet och klarhet inifrån och ut.

När ditt sinne, kropp och själ är i balans strålar din hud – oavsett i vilken ålder du är. Problem är en del av livet. Hudproblem kan dock vara värdefulla budbärare djupt inifrån. Djusie hjälper dig att behandla dem på ett holistiskt sätt och genom att ta hand om det väsentliga: riklig återfuktning, balansera hudens pH-värde och hålla hudbarriärfunktion hälsosam.

Det som inte tillhör naturen är inte tillräckligt bra för din hud är filosofin bakom Djusie. Därför är produkterna omsorgsfullt tillverkade av autentiska växter och passion. Kombinerat med ansiktsmassage fulländar du din hudvårdsrutin!

”Det som inte tillhör naturen är inte tillräckligt bra för din hud. När det gäller formulering uppnås perfektion när det inte finns något mer att lägga till och inget kvar att ta bort” – Katja Kokko

Djusies grundare Katja Kokko är en ledande skinfluencer och pionjär inom holistisk hudvård i sitt hemland Finland. Hennes expertis återfinns i både produktformulering men även gua sha, kanske känner du igen hennes verktyg i jadesten från Yin Your Skin?

Katja är en utbildad och erfaren skönhetsterapeut. Hon brinner för att föra samman traditionella och moderna metoder för egenvård. Hon skriver just nu sin tredje bok om hudvård och studerar traditionell kinesisk medicin.

Genom åren har Katjas vision om en perfekt hudvårdsserie utkristalliserat sig. Länge saknade hon den sista ingrediensen – det rätta teamet. Med en stark tro på intuition och den rätta tidpunkten visste hon att den likasinnade följeslagaren skulle vara värd att vänta på, och slutresultatet blev Djusie!

Djusie får din hud att kännas och se uppfriskad ut. Uppfriskad hud är full av lyster, fukt, fyllighet, vitalitet och klarhet inifrån och ut. Djusies produkter stödjer hudbarriärens optimala funktion samt balansen mellan återfuktning och lipider. I alla Djusies produkter spelar varje ingrediens en viktig roll och har ett funktionellt syfte.

Läs mer om hudvård från Djusie och prova hudvårdsrutinen:

djusie liquid silk perfect cleansing oilDjusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil är en silkeslen och uppfriskande rengöringsolja som lämnar både fet och torr hy fullständigt ren, klar och balanserad. Den löser enkelt upp vattenfast smink och är lätt att skölja av med vatten. Liquid Silk är skapad för att passa alla hudtyper och åldrar.

Den fruktiga, fräscha och nyanserade aromen kommer från eteriska oljor av lime, röd grapefrukt, jasmin och geranium. Denna sofistikerade kombination har en upphöjande och uppfriskande effekt på både hud och sinne.

Massera in rengöringsoljan – ansiktsmassage sätter fart på blodcirkulationen och metabolismen. Huden får ett mycket klarare och fastare utseende. Genom att massera produkten på huden får du njuta av alla de aromaterapeutiska effekterna till fullo. Att röra vid huden får nervsystemet att slappna av.

Klicka hem Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil för 349 kr >>

 

djusie acid bloom balancing essenceDjusie Acid Bloom Balancing Essence tar perfekt hand om hudens pH-balans. Surt pH-värde är nödvändigt för idealisk bakterieflora, då goda bakterier trivs bäst i en sur och hälsosam miljö. Essensen tillför huden mycket fukt så den blir fast, fyllig, strålande och får en fantastisk, uppfriskad lyster. Äppelcidervinäger balanserar hudens pH-värde och ljusar upp huden medan PHA-syran glukonolakton återfuktar samt stödjer en frisk hudbarriärfunktion.

Xylitol och betain är exceptionella källor till fukt. Gotu kola regenererar, lugnar och reparerar. Reishi-svamp hjälper till att förhindra hyperpigmentering och lugnar irritationer. Acid Bloom passar perfekt för alla hudtyper, även för känslig och reagerande hud. Den rika och fylliga konsistensen ger huden ordentlig återfuktning.

Applicera varje morgon och kväll. Klappa varsamt in essensen i huden på ansikte och hals och låt den sjunka in. Njut av känslan av djup återfuktning och lyster under alla årstider!

Handla för Djusie Acid Bloom Balancing Essence för 395 kr kr >>

djusie fruit glaze vitalizing brightening facial oilDjusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil är en effektiv ansiktsolja som framhäver en strålande lyster i ditt ansikte. Den ger dessutom underbart stöd för en frisk hudbarriärfunktion. Den silkeslena konsistensen tas upp av huden på ett ögonblick och ger en fast känsla och klar hudton. Fruit Glaze är idealisk för alla hudtyper. Den uppfriskande och bäriga kombinationen av ingredienser gör ansiktsoljan himmelskt mjukgörande och vårdande. Den gör även fet och oren hy mer balanserad och klar.

Fruit Glaze är en utmärkt ansiktsolja för att ljusa upp glåmig hy, förebygga mörka fläckar och jämna ut ärr. Den verkar för att skydda huden både från interna och externa stressfaktorer. Fruit Glaze är designad för att vara den perfekta ansiktsoljan under makeup.

Ansiktsoljan appliceras alltid på väl återfuktad hy. Slappna av och massera in den för att väcka hudens blodcirkulation och ämnesomsättning till liv, så att du kan ha en fantastisk utstrålning och lyster!

Köp här för Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Birghtening Facial Oil för 492 kr >>

djusie full bloom set

 

 

Vill du testa på hela rutinen? Då finns Djusie Full Bloom Box som innehåller både rengöring, essence och ansiktsolja som levereras i en fin box. Klicka hem boxen här >>

 

 

 

 

 

Läs mer om grundaren och skönhetsentreprenören Katja Kokko:

Katja Kokko: ”Gua sha och yinyoga är mina bästa skönhetstips”