Stort grattis säger vi till @ericabjorkeback som är vinnare av december månads instagram-tävling hos Naturligt Snygg! Varje månad utser vi en vinnare för den bästa bilden på de produkter som handlats hos oss.

”Det är ju vansinnigt hur torr hyn blir vintertid?! För att inte tala om en allmän glåmighet 👩‍🦳 Jag vill bara ha naturliga saker på huden – den absorberar ju allt vi lägger på den! Förut tillverkade jag min egen hudvård, men fuktkrämer är riktigt svåra att göra. @naturligtsnygg.se väljer ut och testar naturliga och ekologiska produkter. Så himla bra 🙌 Jag älskar fuktkrämen som jag fick hem häromdagen som innehåller gurkmeja och kom i en så fin burk – finns som refill också! 💛💛💛 Och handkrämen som doftar apelsin och kardemumma 🥰skriver @ericabjorkeback under sin bild på sin instagram.

Se vad hon handlade här:

 

Kora Organics Turmeric Glow Moisturizer är en ansiktskräm som jobbar mot hyperpigmenteringar, mörka fläckar, glåmighet samt fina linjer och rynkor. Crèmen är närande, mjukgörande och djupt återfuktande, fylld med näringsrika ingredienser. Denna härliga ansiktcreme passar dig som vill förebygga fina linjer och rynkor, ge lyster till huden, stärka försvagad och stressad hud samt jämna ut hudtonen!

Köp här för 679 kronor >>>

 

 

 

 

 

maria-akerberg-hand-cream-beautiful-100-ml-80-1000x1000Maria Åkerberg Hand Cream Beautiful är en populär handkräm med solfilter och c-vitamin som skyddar och stärker dina händer. Med ett innehåll av eteriska oljor från citron, bergamott, apelsin och kardemumma får den din hud att bli mjuk och väldoftande.

Köp här för 169 kronor >>>

 

 

 

 

 

 

Maria Åkerberg Foot Creaminnehåller vårdande, naturliga ingredienser som håller dina fötter mjuka. Vid regelbunden användning motverkar fotkrämen förhårdnader. Pepparmyntsolja och eukalyptus verkar kylande och lindrande vid ömhet eller småsår. Fotkrämen innehåller även Tea Tree Oil som är bra mot klåda vid lindrig fotsvamp.

Köp här för 149 kronor >>>

 

 

 

 

Grattis igen säger vi!

Vill du också vinna pengarna tillbaka på ditt köp här på Naturligt Snygg? Ta en bild på dina nya produkter, lägg upp på Instagram och tagga oss @naturligtsnygg.se och använd hashtag #naturligtsnygg. Lycka till!

Här kan du läsa mer om tävlingen >>>