Under sommaren är det lätt hänt att vi slarvar med hudvårdsrutinen, dels för att vädret är tillåtande mot hyn men också för att vi har så mycket annat kul att tänka på. Himla dumt tycker vi, därför har vi förälskat oss i smidiga Facial Wipes!

Det är något extra härligt med wipes! Det känns som att man fuskar fastän de verkar som om de vore rengöring, toner och återfukning i ett! De går att ha med över allt och du slipper kånka på ett artilleri av rengöringsprodukter, därför fortsätter vi gärna använda dessa även på hemmaplan i höst.

På sommaren är wipes perfekta när du är ute på landet, eller på vandringssemestern när du är utan tillgång till rinnande vatten. För att inte tala om när salta droppar från havet ska torkas av innan du smetar på mera solskydd.

Men har du tänkt på att de är lika praktiska i vardagen? Wipes är perfekta att använda när du behöver fräscha på makeupen mellan jobbet och kvällens fester. De är så härliga att använda när man åker flyg eller tåg och behöver fräscha upp och ge huden lite fukt. Och så smidiga efter en lång utekväll när man vill ta bort makeupen snabbast möjligt!

Alla borde älska och äga ett gäng servetter – de finns i alla prisklasser! Se vår guide nedan och välj rätt servett för dig!

Budget: Benecos Natural Happy Cleansing Wipes – 49 kr! 

Ett prisvärt alternativ är Benecos fruktdoftande våtservetter för snabb sminkborttagning. 25 stycken våtservetter kommer i en smidig förpackning som går lätt att återsluta.

Fungerar lika bra när man är på språng och behöver förbättra eller korrigera makeupen, som för att ta bort makeupen på kvällen.

Våtservetterna är mjuka och effektiva och passar alla hudtyper.

Här kan du köpa Benecos wipes >>

Mellan: Neal’s Yard Remedies Organic Facial Wipes – 120 kr!

Populära rengöringsservetter från Neal’s Yard som precis kommer i en ny uppdaterad formula som försiktigt och effektivt tar bort orenheter och makeup. 25 stycken våtservetter kommer i en smidig förpackning som går lätt att återsluta.  som försiktigt tar bort orenheter och make-up.

Våtservetterna är rengörande och fuktgivande och berikad med lugnande aloe vera och antioxidantrikt vitt te. De är skonsamma nog för att kunna användas varje dag, passar alla hudtyper. Tillverkade av 100% ekologisk och nedbrytbar bomull.

Här kan du köpa Neal’s Yard Remedies wipes >>

Lyx: RMS Beauty Make-Up Remover Wipes – 190 kr

Lyxiga rengörings-wipes från RMS Beauty som rengör och återfuktar ansiktet med hjälp av kokosolja. 20 stycken rengöringsservetter som kommer styckesförpackade – enkelt att ta med och använda överallt.

Närande och återfuktande rengöring som rengör utan att irritera ansiktet. Lugnar solbränd och irriterad hud. Mild nog att också använda på barn. Ekovänlig.

Här kan du köpa RMS Beautys wipes >>