Letar du efter en effektiv, naturlig och ekologisk deodorant? Weleda har släppt en ny trio effektiva och naturliga roll-on-deos utan aluminiumsalter och parabener – som alla är riktigt bra! 

Weledas nya 24h Roll-on deodoranter innehåller lakritsrotsextrakt som verkar antibakteriellt samt trollhasseldestillat som har en sammandragande och antiinflammatorisk effekt – de håller dig fräsch hela dagen!

Deodoranterna täpper inte igen och stör därför inte hudens egna funktioner. De finns i tre härliga varianter:

Weleda Citrus 24h Roll-On Deodorant

 

Citrus 24h Roll-On Deodorant
Unisex-deodorant som passar kvinnor och män i alla åldrar som vill ha en naturlig deodorant. Den har en fräsch uppfriskande doft av äkta eteriska oljor från citron, litsea cubeba och petitgrain. Kombinera gärna med andra kroppsprodukter från Weledas Citrus-serie.
Köp här för 89 kr >>>

 

Weleda-deodorant-roll-on-men

 

Men 24h Roll-On Deodorant
Framtagen för män i alla åldrar. Doftar fräscht av äkta eteriska oljor från litsea cubeba, rosmarin och vetiver. Tips! Den milda rena doften gör den till en utmärkt unisex-deodorant för hela familjen.
Köp här för 89 kr >>>

 

Weleda Pomegranate 24h Roll-On Deo

 

Pomegranate 24h Roll-On Deodorant
Passar kvinnor i alla åldrar som vill ha ett naturligt alternativ på deodorant. Har en mild doft av äkta eteriska oljor från apelsin, davana och vanilj.
Köp här för 89 kr >>>

 

Läs även Hannahs 7 bästa ekologiska deodoranter >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>