Njut av våren men skydda dig från solens skadliga strålar – använd en dagkräm med solskyddsfaktor! På kuppen bibehåller du ditt glow och slipper pigmentfläckar.

 

De flesta smörjer sig utan tvekan på sommaren och när det är dags för solbad – men när solen faktiskt lyser som starkast på vår kanten är det inte så många som tänker på att använda SPF! För att minska risken för hudcancer, pigmentfläckar, irritation och rynkor så föreslår vi att du adderar en dagkräm med solskydd till din dagliga hudvårdsrutin.

Här är några tips på ekologiska och naturliga varianter:

Juice-Beauty-Green-Apple-Brightening-SPF-15-Moisturizer-600x600 (1)

Juice Beauty, Green Apple Moisurizer – SPF 15

Det här solskyddet från Juice Beauty sker i ett brett spektrum genom zinkoxid och innehåller inga nanopartiklar. Green Apple SPF 15 Moisturizer ger en kombination av solskydd och återfuktning. Använd enbart denna eller använd den i kombination med din dagliga hudvård.

Eco-Cosmetics-Dagkram-SPF15-600x600

Eco Cosmetics, tonad dagkräm – SPF 15

Eco Cosmetics Dagkräm Tonad är en lätt tonad dagkräm som även kan användas som foundation. Skyddar mot solen med fysikaliskt filter faktor 15.

 

hynt_sunprep

Hynt Beauty, Sun Prep SPF 25 Sunscreen.

Är det ett solskydd för ansiktet, eller är det en ansiktskräm med inbyggt solskydd? Båda! Lätt i konsistens och känsla, fin doft och möjlighet att applicera foundation över utan problem!

Juice-Beauty-Blemish-Clearing-Oil-Free-SPF-30-Moisturizer-600x600

Juice Beauty, SPF 30 Oil-Free Moisturizer.

Den här lätta krämen passar dig med fet hud, eller för dig som inte gillar fetare produkter med olja. Den lugnar huden samtidigt som den lugnar och det är inga problem att applicera foundation över!

 

 

balanceme_spf

Balance me, Natural Protection Moisturer – SPF 25

Ett naturligt solskydd som kan använda istället för din dagkräm eller som komplement under sommarmånaderna. Krämen är mild, doftfri och absorberas lätt av huden. Skyddar mot yttre påverkan och har ett solskydd på 25 SPF.

 

mineralpigment-titandioxid

Organic Makers, Titanoxid – SPF 15

Ett vitt pulver som du kan köpa och tillsätta i smink eller hudvård för att addera solskydd. Titanoxid används ofta som solskyddande ingrediens i solskyddsprodukter och ger ett fysikaliskt skydd då titandioxidens partiklar reflekterar bort solens skadliga strålar. Ger ungefär SPF 15.

Juice-Beauty-Stem-Cellular-CC-Cream-natural-glow-600x600

Juice Beauty, Stem Cellular CC Cream – SPF 30

Denna CC cream är en sann multiprodukt för ditt ansikte. Du får solskydd SPF 30 i brett spektrum utan nanopartiklar, utjämnande effekt mot rynkor och fina linjer, ökad “glow”, återfuktning och ett rikt tillskott av antioxidanter.

 

kimberly_sayer_ultra_light_moisturizer_1

Kimberly Sayer, Ultra Light Facial Moisturizer – SPF 30

En återfuktande kräm med härligt lyxig konsistens, den innehåller antioxidanter och naturligt solskydd som skyddar dig mot fria radikaler och tidiga ålderstecken på hyn.

 

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>

Så får du glow i huden: använd solskydd!