Njut av våren och sommaren men skydda dig från solens skadliga strålar – använd en ansiktskräm med solskyddsfaktor! På kuppen bibehåller du ditt glow och slipper pigmentfläckar. Här listar vi flera dagkrämer, BB- och CC-creams med inbyggt solskydd.

Solskydd för ansiktet. De flesta smörjer sig utan tvekan på sommaren och när det är dags för solbad – men när solen faktiskt lyser som starkast på vårkanten är det inte så många som tänker på att använda SPF. För att minska risken för hudcancer, pigmentfläckar, irritation och rynkor så föreslår vi att du adderar en dagkräm med solskydd till din dagliga hudvårdsrutin.

Här är några tips på ekologiska och naturliga solskydd för ansiktet:

 

cc cream solskydd

 

Madara, Anti-Pollution CC Cream, SPF 15.
En färgad dagkräm med återfuktande hyaluronsyra och solskyddsfaktor 15. Perfekt för dig som bor i stan då den är berikad med antioxidanter som skyddar mot miljöpåverkan.

 

 

 

 

 

 

 

hynt_sunprep

 

Hynt Beauty, Sun Prep SPF 25 Sunscreen.
Är det ett solskydd för ansiktet, eller är det en ansiktskräm med inbyggt solskydd? Båda! Lätt i konsistens och känsla, fin doft och möjlighet att applicera foundation över utan problem! Har solskyddsfaktor 25.

 

 

 

 

 

 

 

Juice-Beauty-Blemish-Clearing-Oil-Free-SPF-30-Moisturizer-600x600

 

 

Juice Beauty, SPF 30 Oil-Free Moisturizer.

Den här lätta krämen passar dig med fet hud, eller för dig som inte gillar fetare produkter med olja. Den lugnar huden samtidigt som den lugnar och det är inga problem att applicera foundation över! Solskyddsfaktor 30, så ger dessutom bra skydd.

 

 

 

 

ByBi ansiktskräm solskydd

 

ByBi Beauty, Day Defence Day Cream SPF 30.
Dagkräm berikad med buritiolja och betakaroten som både vårdar huden och skyddar den mot solskador och annan miljöpåverkan. Vegansk formula, passar normal till torr hud och täpper inte igen huden.  Kan användas året om och har solskyddsfaktor 30.

 

 

 

 

 

madara-sfp-30- ansikte

 

 

Madara, Age-Defying Sunscreen SPF 30. 
Ansiktskräm som är lätt färgad, och som verkar återfuktande på huden. Skyddar också mot luftföroreningar och mot för tidigt åldrande i huden. Doftar fräscht och har solskyddsfaktor 30. Funkar att användas året om, ger huden snygg glow.

 

 

 

 

 

 

Juice-Beauty-Stem-Cellular-CC-Cream-natural-glow-600x600

 

Juice Beauty, Stem Cellular CC Cream – SPF 30
Denna CC cream är en sann multiprodukt för ditt ansikte. Du får solskydd SPF 30 i brett spektrum utan nanopartiklar, utjämnande effekt mot rynkor och fina linjer, ökad “glow”, återfuktning och ett rikt tillskott av antioxidanter. En storsäljare hos oss!

 

 

 

 

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>

Så får du glow i huden: använd solskydd!