Ekologisk ansiktsvård. Huden kan lätt kännas lite torr och fuktfattig när vi har såpass omväxlande väder som nu. Serum med C-vitamin är då ett superbra sätt att ge huden en boost!

I samband med att säsongen skiftar kan huden reagera. Det kan vara värt att addera lite c-vitamin i din hudvårdsrutin – om inte annat för att pigga upp dig själv! Här listar vi 6 härliga ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter packade med C-vitamin som kan ge din hud mer lyster och klarhet!

 

Mádara Vitamin C Illuminating Recovery Cream en ansiktskräm som innehåller C-vitamin som jämnar ut hudtonen, förhindrar hyperpigmentering och stimulerar kollagenproduktionen. Denna glowboostande fuktkräm återupplivar huden, förbättrar hudtexturen och mjukar upp fina linjer. Hyaluronsyran som finns i krämen binder effektivt fukt, medan tångsextraktet förbättrar hudens lyster. Använd varje kväll eller då och då som en kur för att boosta huden.

Här hittar du Mádara Vitamin C Illuminating Recovery Cream  >>>

Evolve Bio-Retinol + C Booster är en oljebaserad booster, framtagen för att fräscha upp glåmig och trött hud. Perfekt att droppa i din dagkräm eller använda direkt på rengjord hud. Den innehåller C-vitamin och bio-retinol som tillför optimal energi och näring. Den innehåller även vitamin A, F och E i en lätt bas av nyponfröolja. Vitamin A och C ger bromsar åldrande, ökar kollagenproduktionen, återfuktar och boostar hudens lyster. Vitamin E är rik på antioxidanter och har en läkande effekt medan vitamin F ger extra näring och återuppbygger huden.

Här kommer du till Evolve Bio-Retinol + C Booster >>>

BYBI C-Caf Cream är en lätt dagkräm döpt efter huvudingredienserna C-vitamin och kaffe. BYBI C-Caf Cream hjälper till att återfukta, ge en jämnare hudton och minska trötthetstecken som puffighet på morgonen. Krämen är rik på antioxidanter och innehåller även grönt te som ger huden en fräsch och strålande lyster under hela dagen.

Klicka här för att komma till BYBI C-Caf Cream >>>

c-vitamin serum

Moonsun Organic Vitamin C Serum är boostad med C-vitamin och har en exklusiv sammansättning av ingredienser med bland annat havtorn, malva och lindblom. Vitamin C anses vara en av de bästa antioxidanterna för huden då den förhindrar uppkomsten av rynkor, jämnar ut hudtonen och stimulerar hudens regenererande processer. Moonsuns produkter är utvecklade av svenska hudterapeuter och detta serum doftar ljuvligt av bla neroli. Appliceras dagligen under din dagkräm eller solskydd.

Här kan du köpa Moonsun Organic Vitamin C Serum >>>

c-vitamin serum Kora Organics

Kora Organics Noni Bright Vitamin C Serum är packat med antioxidanter från C-vitamin från nonifrukten – Kora Organics signaturingrediens. Serumet innehåller också C-vitamin från kakaduplommon, körsbär, apelsin och citron – en riktig superboost för huden!

Serumet hjälper till att klargöra hudtonen, gör huden smidigare och skyddar den mot fria radikaler. Dessutom innehåller serumet hyaluronsyra som hjälper till att hålla huden ordentligt fuktad. Applicera under din ansiktskräm.

Här kommer du till Kora Organics Noni Bright Vitamin C Serum >>>

c-vitamin serum

Maria Åkerberg Serum C är ett fuktgivande serum som ger en energikick för trött hud. Serumet är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Det har en utjämnande effekt på ojämnheter och pigmentfläckar efter regelbundet användande en längre tid.

Förutom C-vitamin från citrus innehåller serumet även A-vitamin, AHA (fruktsyror) och polyfenoler. Används under natten som ett nattserum, applicera före din nattkräm.

Här kommer du till Maria Åkerberg Serum C >>>

 

Mer läsning för dig: 

8 serum som funkar på pigmentfläckar

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>