Ekologisk ansiktsvård. När hösten är i antågande så kan huden kännas lite torr och fuktfattig och kanske har det dykt upp en och annan pigmentfläck efter sommarens äventyr. Serum med C-vitamin är då ett superbra sätt att ge huden en boost! 

I samband med att säsongen skiftar och luften blir torrare och kallare kan huden reagera. Det kan vara värt att addera lite c-vitamin i din hudvårdsrutin – om inte annat för att pigga upp dig själv! Här listar vi 6 härliga ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter packade med C-vitamin som kan ge din hud mer lyster och klarhet!

c-vitamin serum

Maria Åkerberg, Serum C >

Maria Åkerberg Serum C är ett fuktgivande serum som ger en energikick för trött hud. Serumet är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Det har en utjämnande effekt på ojämnheter och pigmentfläckar efter regelbundet användande en längre tid.

Förutom C-vitamin från citrus innehåller serumet även A-vitamin, AHA (fruktsyror) och polyfenoler. Används under natten som ett nattserum, applicera före din nattkräm.

Finns här >>>

 

 

c-vitamin serum

 

Moonsun Organic, Vitamin C Serum >
Moonsun Vitamin C Serum är boostad med C-vitamin och har en exklusiv sammansättning av ingredienser med bland annat havtorn, malva och lindblom. Vitamin C anses vara en av de bästa antioxidanterna för huden då den förhindrar uppkomsten av rynkor, jämnar ut hudtonen och stimulerar hudens regenererande processer.

Moonsuns produkter är utvecklade av svenska hudterapeuter och detta serum doftar ljuvligt av bla neroli. Appliceras dagligen under din dagkräm eller solskydd.

Finns här >>>

 

c-vitamin serum Kora Organics

 

Kora Organics, Noni Bright Vitamin C Serum >

Detta serum är packat med antioxidanter från C-vitamin från nonifrukten – något av Kora Organics signaturingrediens. Serumet innehåller också C-vitamin från kakaduplommon, körsbär, apelsin och citron – en riktig superboost för huden!

Serumet hjälper till att klargöra hudtonen, gör huden smidigare och skyddar den mot fria radikaler. Dessutom innehåller serumet hyaluronsyra som hjälper till att hålla huden ordentligt fuktad. Applicera under din ansiktskräm.

Finns här >>>

 

 

Madara, Brightening Aha Peel Mask >
Peelingmask med aha-syror som ger huden omedelbar lyster. Fruktsyror och C-vitamin från kvitten blandat med återfuktande mjölksyra och lugnande fläderblom ger en effektiv exfoliering. Passar alla hudtyper, men är du väldigt känslig och reaktiv ska du vara försiktig med aha-syror.

När man peelar huden blir man av med det yttersta lagret där det ansamlas döda hudceller. Att rensa huden några gånger per månad med en peeling håller huden i fin form; jämnare hudton och mer lyster!

Finns här >>>

 

ansiktsvatten c-vitamin

 

Mossa, Youth Defence Soothing Vitamin Toner >
Det här ansiktsvattnet passar dig med känslig och torr hy. Tack vare innehållet av hjortronextrakt med C-vitamin ges huden näring, och blåbärsextrakt och rosvatten hjälper till att skydda och återfukta huden.

Soothing Vitamin Toner används efter rengöring, badda ansiktsvattnet på en pad och svep över ansiktet, eller klappa in tonern i huden. Följ sen upp med valfri olja eller serum. Kan användas dagligen.

Finns här >>>

 

 

Maria Åkerberg kroppsolja

 

Maria Åkerberg, Royal Body Oil >
Royal Body Oil från Maria Åkerberg är en lyxig kroppsolja med antioxidantrik havtorn som gör kroppen len och mjuk. Havtorn är även rikt på c-vitamin och viktiga fettsyror som verkar läkande på huden. Kliniska studier har påvisat att oljan är mycket effektiv vid bland annat atopiska eksem och brännskador.

Men förutom att denna kroppsolja är näringsrik och mjukgörande så doftar den också fantastiskt av bla neroli. En riktigt lyxig kroppsolja – som dessutom piggar upp!

Finns här >>>

 

 

Mer läsning för dig: 

8 serum som funkar på pigmentfläckar

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>