Nu är det Sverigepremiär för Dr Hauschkas hårvård! Äntligen lanserar märket med gedigen kunskap om medicinalväxter, produkter för håret och självklart med fokus på att återställa och balansera håret på ett holistiskt sätt.

Lider du av ett obalanserat hår och hårbotten? Då kan Dr Hauschkas hårvård vara något för dig! Hårvården jobbar på att återställa obalanser som fett eller torrt hår, fungerar stärkande för behandlat hår och lugnande för en kliande hårbotten. Vi har fyllt på shoppen med schampo, balsam, hårolja och hårvatten som fungerar balanserande och stärkande för alla hårtyper!

Dr Hauschkas hårvård passar alla hårtyper:

  • Obalanserat, oljigt hår och hårbotten
  • Tunt, fint hår som behöver volym
  • Mjäll
  • Torrt, skadat

Dr Hauschka Shampoo

Ett schampo som rengör extra skonsamt samt vårdar hela håret och hårbotten. Blandningen av neem, rosmarin och kvitten rengör och vårdar hela håret samtidigt som eteriska oljor från citron, bergamott och krusmynta ger fräschör till håret. Ett proteinrikt extrakt från kikärtor ger näring till håret och gör det lättare att reda ut. Välgörande extrakt från läkeväxter ger liv åt hårbotten.

Köp här för endast 229 kr >>

 

 

Dr Hauschka Conditioner

Ett balsam som passar alla hårtyper. Ger glans och gör håret mjukt samtidigt som den verkar vårdande utan att tynga håret. Balsamet förhindrar elektriskt hår och doftar ljuvligt av vanilj och vita blommor. Sammansättningen av neem, kokosolja och äppelcidervinäger tillför glans och mjukhet. Välgörande extrakt från läkeväxter och oljor, såväl som proteinrikt kikärtsextrakt verkar vårdande utan att tynga håret. Håret blir lättare att styla och håret blir mindre elektriskt.

Handla här för endast 248 kr >>

 

Dr Hauschka Hair Oil

En hårolja som ger intensiv vård till skadat hår och som verkar lugnande för hårbotten. Håroljan förnyar, stärker och gör håret smidigare. Intensiv och återuppbyggande vård för torrt, skadat och glanslöst hår med klyvna toppar. Särskilt lämplig för en irriterad hårbotten och som är skadat efter permanent, färgning, styling eller av för mycket sol. Håroljan går att använda i hårlängder för torra toppar, som en kur i hår och hårbotten samt som hårolja.

Köp för endast 215 kr >>

 

Dr Hauschka Hair Tonic

Ett hårvatten som balanserar och stärker alla typer av hår och hårbotten. Förebygger uppkomst av mjäll och ger fint hår mer fyllighet. Den oljefria sammansättningen med neem, brännnässla, björkblad, arnika och kardborre har en välgörande effekt på hårbottnar och på hårets olika behov. Vid en för hög fettproduktion har Hair Tonic en normaliserande effekt och förebygger mjällbildning, samtidigt som den även gör fint hår mer fylligt.

Handla här för endast 215 kr >>

 

Mer läsning om Dr Hauschka:

8 klassiker från Dr Hauschka