C-VITAMIN I HUDVÅRD. Om du inte har provat att lägga till denna fantastiska vitamin i din hudvårdsrutin för ansiktet så är det hög tid – men vad gör då C-vitamin i hudvården förutom att ge en vitaminkick?

1. C-vitamin ger en jämnare hudton

Främst är C-vitamin känt för att ge en jämnare hudton – och vem älskar inte det? Nu när solen tittar fram igen, så kommer gärna hyperpigmenteringar som ett brev på posten. C-vitamin bekämpar hyperpigmenteringar och bleker dessutom ärr och ger en grym lyster!

2. Motverka ålderstecken med vitamin C

Kollagenproduktionen i huden ökar tack vare detta härliga vitamin! En ökad kollagenproduktion ger spänstigare hud och reducerar små rynkor.

3. Vitamin C bekämpar akne

Antioxidanter är hudens bästa vän – och kära C-vitaminet är en riktigt kraftfull antioxidant som motverkar fria radikaler, som påskyndar oxidationsprocessen i kroppen. Antioxidanter förhindrar oxidationsprocessen, skyddar huden mot fria radikaler och motverkar akne.

 

Madaras nya hudkräm med C-vitamin är en efterlängtad nyhet

Madara har tagit fram en grym ansiktskräm som innehåller stabiliserat och oxidationsbeständigt C-vitamin. Vitamin C är nu som bekant en potent antioxidant som jämnar ut hudtonen, förhindrar hyperpigmentering och stimulerar kollagenproduktionen. Denna glowboostande fuktkräm återupplivar huden, förbättrar hudtexturen och mjukar upp fina linjer. Hyaluronsyran som finns i krämen binder effektivt fukt, medan tångsextraktet förbättrar hudens lyster!

Här köper du Madara Vitamin C Illuminating Recovery Cream för endast 450 kr >>

Mer läsning om Madara:

Lansering av Madaras smink – finns i shoppen NU!