Återfuktande ansiktsmask – fuktmask. Ansiktsmask som verkar återfuktande kan vi inte få nog av! Dels kan en fuktmask verkligen trolla bort fina linjer, den kan också ge torr hud lite lindring och ge huden glow. Ansiktsmasker som är fuktgivande är ofta smarta – man kan sova med dem och när man vaknar dagen efter har huden fått sig en rejäl fuktboost!

5 ekologiska fuktmasker:

 

fuktmask

AnneMarie Börlind, Hydro Gel Mask >>>

Ansiktsmask som återfuktar på djupet och som innehåller återfuktande hyaluronsyra. Masken är också berikad med rödalger som hjälper till med fukt i huden. Denna kan du använda en stund och sen tvätta av, eller att sova med.

 

fuktmask

Maria Åkerberg, Face Mask Moist >>>

Fuktmask med olika fuktbevarande salter, mandarinolja och neroliolja. Masken stärker huden, förbättrar hudens struktur verkar utslätande på huden. Denna kan du använda som en kur, sova med eller använda en stund och sen enkelt skölja av.

 

fuktmask

Estelle & Thild, Biotreat Intense Moisture Mask >>>

Fuktighetsmask från svenska Estelle & Thild som innehåller bland annat hyaluronsyra och rödalger. Masken reparerar huden på djupet och förbättrar elasticiteten. Denna kan man sova med eller enbart använda som traditionell mask.

fuktmask

Madara, SOS Hydra Mask Moisture + Radiance >>>

Återfuktande ansiktsmask med nordisk pion, linfrö, nässlor och hyaluronsyra. Masken återfuktar huden och passar dig med torr och trött hud. Motverkar klåda, lindrar torr hud och motverkar ålderstecken i huden. Denna kan man också sova med om man önskar!

 

fuktmask

Dr Hauschka, Hydrating Mask >>> (Rea just nu!)

Fuktmask för dig med känslig hud. Innehåller kvitten och ros som verkar återuppbyggande för huden och som främjar hudens fuktighetsbevarande egenskaper. Oljor från avokado, mandel och jojobaolja skyddar huden mot uttorkning.

LÄS MER: 8 ekologiska ansiktskrämer för mogen hud.