Ekologisk ansiktskräm. En bra dagkräm som återfuktar huden och samtidigt håller den skyddad från miljöpåverkan bör ingå i en hudvårdsrutin för dig om är 30 +. När huden åldras försämras vissa naturliga funktioner, tex cellförnyelse och förmåga att binda fukt i huden. Det finns ansiktsvård, och specifikt ansiktskrämer, som hjälper till att hålla huden fuktad, ger den näring, motar linjer och som stärker hudbarriären. Här har vi samlat 8 ekologiska ansiktskrämer som passar mogen hud riktigt bra.

 

MADARA ansiktskräm för mogen hud

 

1.Dagkräm som skyddar mot miljöpåverkan. Madaras Age Defence Day Cream är berikad med återfuktande hyaluronsyra, mjukgörande squalene och ett komplex av nordiska växter som hjälper till att ljusa upp huden. Passande för mogen hud som behöver fukt, skydd mot yttre påfrestning och samtidigt är ojämn i hudtonen.  Ingår i Madaras serie Time Miracle med serum och nattkräm som passar väldigt bra ihop.

Madara, Age Defence Day Cream, 535 kronor  >>>

 

 

 

 

ansiktskräm ålderstecken

 

2. Svensk ansiktskräm som bromsar ålderstecken. True Organic of Sweden gör hudvård med innovativa ingredienser som algen algica om hjälper till att behålla fukt i huden. Krämen är också berikad med antioxidanter, nyponolja som jobbar bra på mogen hud samt squalene och hyaluronsyra. Passande för alla hudtyper, även den känsliga och håller huden mjuk, lugn och balanserad.

True Organic of Sweden, Make My Day, Day Cream, 349 kronor. >>>

 

 

 

 

ansiktskräm för mogen hud

 

3. Lyftande ansiktskräm för mogen hud. Innehåller en mix av riktigt hudboostande ingredienser där frankincense och dess boswelliasyra spelar huvudrollen. Boswelliasyran är otroligt rik på antioxidanter som stöttar hudcellerna. Krämen innehåller också hyaluronsyra, vårdande oljor och extrakt som tillsamman slätar ut, lyfter och plumpar huden. Krämen jobbar också på hudton och lyster – ett prisbelönat kraftpaket!

Neal’s Yard Remedies, Frankincense Intense Lift Cream, 995 kronor >>>

 

 

 

 

ansiktskräm mogen hud

 

4. Dagkräm med stärkande nattljusolja. Weledas dagkräm för mogen hud innehåller nattljusolja som stärker huden, jobbar på elasticitet och suddar fina linjer. Krämen har en riktigt fin doft av kardemuma och magnolia, och i serien ingår även ett upplyftande serum och en nattkräm. Daglig användning av denna kräm kommer att ge dig en ny mjukhet och lyster i huden!

Weleda, Evening Primrose Age Revitalising Day Cream, 329 kronor >>>

 

 

 

 

 

ansiktskräm mogen hud Tata Harper

5. Ansiktskräm som ger lyster till torr och matt hud. Tata Harpers hudvård handlar om ekolyx med många effektiva, beprövade ingredienser från växtriket. Räkna med glow och fukt till mogen hud och denna lyxiga ansiktskräm i italiensk glasflaska ger huden exakt det. Tack vare hyaluronsyra, vattenklöver, tistel och ytterligare 18 aktiva botaniska ingredienser, hålls huden fuktad, plumpad, uppljusad och honung verkar lugnande och mjukgörande. Huden ser betydligt piggare och fräschare ut – länge!

Tata Harper, Repairative Moisturizer, 1 271 kronor  >>>

 

 

 

 

ansiktskräm mogen hud care-of-gerd-blueberry-cream-queen

 

6. Ansiktskräm med blåbär för torr och mogen hud. Svenska Care of Gerd använder ofta inhemska superingredienser i sin ansiktsvård och denna dagkräm är berikad med blåbärsfröolja som är rik på E-vitamin. Krämen mjukgör, återfuktar en torr och mogen hud och ger huden näring. Dessutom hålls huden i fin balans under hela dagen. Spana även in oljan i samma serie!

Care of Gerd, Blueberry Queen Cream, 459 kronor >>>

 

 

 

 

ansiktskräm rynkor

 

7. Ansiktskräm med resveratrol som fajtas mot rynkor. Denna ansiktskräm innehåller en patenterad mix av stamceller från frukt, C-vitamin och så resveratrol från vindruvan – alla dessa ger en potent kräm som återfuktar på djupet, plumpar huden och ökar din lyster. Har du linjer och rynkor – då kan denna kräm ge dem en match! Kombineras krämen med tillhörande serum så har du verkligen laddat bra!

Juice Beauty, Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer, 840 kronor >>>

 

 

 

 

ansiktskräm mogen hud

 

8. Ansiktskräm som boostar elastin & kollagen i huden. Innehåller wakame-alger, 3 olika sorters hyaluronsyra och så extrakt från bokträdet, nämligen knopparna. Tillsammans med fler aktiva ingredienser får huden fukt, kollagen och elastin i huden får sig en boost så huden blir mjuk, återfuktad, fastare och får ny lyster. Hejdå fina linjer och trist och glåmig hud!

Patyka, Youth Remodeling Cream Universal, 895 kronor >>>

 

 

 

 

Läs mer här om ögonkrämer som passar mogen hud!