Det kryllar av gröna skönhetsföretag på Green Beauty Day – Sveriges grönaste skönhetsmässa. Lördag den 8 oktober är det äntligen dags för årets mässa, och då kan du shoppa, klämma och känna på produkter från över 30 olika varumärken! 

Vi på Naturligt Snygg är så peppade på det gröna skönhetseventet vi arrangerar i Münchenbryggeriet i Stockholm – Green Beauty Day den 8 oktober. I år har utställarna med sig ett 30-tal olika varumärken inom ekologisk och naturlig kroppsvård, hårvård och styling, smink och ansiktsvård. Vi kan nästan lova att du ska hitta massor av nya favoriter!

En konsumentmässa att shoppa på!

Mässan är en konsumentmässa, vilket betyder att du kan shoppa, klämma och känna och lära känna dessa produkter. Många utställare lockar dessutom med många härliga mässerbjudanden!

Detta är en toppenmöjlighet att testa nyanser inom smink, dofta på parfymer och ställa frågor om produkter och varumärken. Inträde till mässan är enbart 75 kronor – då får du också chans att lyssna på inspirerande föreläsningar, och självklart kan du vila benen i cafét och unna dig ett glas vin mellan varven!

>>>Här köper du biljett till Green Beauty Day 2022 >>>

Här är några av alla varumärken som finns på plats: