Ekologisk ögonkräm.Efter 30 säger hudexperterna att det är dags att börja använda ögonkräm för att mota bort fina linjer runt ögonen. Vi älskar naturliga skrattrynkor, men det finns riktigt bra ögonkrämer som hjälper till att hålla den tunna huden runt ögat mer fuktad. Och mer fukt innebär en mjukare hud med färre torrhetslinjer! Här är sju olika varianter av ekologisk ögonkräm som passar mogen hud:

ögonkräm tata-harper-illuminating-eye-cream-

 

LYXIG ÖGONKRÄM MED LYSTER SOM LJUSAR UPP
Tata Harper, Illuminating Eye Cream, 1 299 kronor. 
En riktigt lyxig och dyr ögonkräm som har fått fantastiska betyg! Hjälper inte bara till att hålla huden runt ögonen återfuktad, mjuk och smidig – den innehåller också lystergivande ingredienser som verkligen ger effekt. Ögonen, och hela området runt ögat ser betydligt fräschare, och ljusare ut. Perfekt för de dagar du vill se extra glammig ut! Se bilden ovan!

 

 

 

ögonkräm för torr hud maria akerberg eye balm

 

 

ÖGONSALVA – ÖGONBALM FÖR TORR HUD.
Maria Åkerberg, Eye Balm, 299 kronor. 
Extra tjock och härlig balm som är som en fetare salva, för extra mycket fukt och vård. Passar dig som lätt blir torr runt ögat och som även är känslig. Balmet hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, och stramar även upp den. Innehåller peptider från vegetabiliska oljor som hjälper till att återuppbygga huden. Kan användas dag som natt.

 

 

ögongel estelle thild-eye-gel

 

 

UPPFRÄSCHANDE ÖGONGEL. Estelle & Thild, Refreshing Eye Gel, 229 kronor. En lugnande gel för partiet runt ögat som också verkar återfuktande på huden. Ögongelén hjälper till att ta ned svullnad, och skyddar den känsliga huden runt ögat. Innehåller återfuktande hyaluronsyra och aloe vera som verkar kylande och hjälper till att dämpa huden.

 

 

 

ekologisk ögonkräm madara-sos-eye-revive-cream-mask-

 

ÖGONKRÄM + ÖGONMASK I KOMBO.
Madara, SOS Eye Cream & Mask, 385 kronor. Den här lätta ögonkrämen verkar som en nattmask för området runt ögat och återfuktar huden på djupet. Bara att applicera i området runt ögat till natten och dagen efter vaknar du med fräschare hud. På dagen kan du använda den som en vanlig ögonkräm. Mjukgör huden och håller huden återfuktad riktigt länge!

 

 

ögonkräm för känslig hud borlind-eye-wrinkel-cream

 

 

ÖGONKRÄM FÖR KÄNSLIG HUD.
Annemarie Börlind, Special Care Eye Wrinkle Cream, 269 kronor. 
Denna ögonkräm är fri från doft och framtagen särskilt för känslig hud. Innehåller bland annat sqaulene som återfuktar, bivax som skyddar huden och sesamolja som håller huden mjuk och smidig. Ögonkrämen förbättrar hudens elasticitet och hjälper till att reducera fina linjer orsakad av torr hud.

 

 

ögonserum care-of-gerd-blueberry-eye-serum-

 

 

ÖGONSERUM BASERAT PÅ OLJA.
Care of Gerd, Blueberry Eye Serum, 259 kronor. Oljebaserat serum för huden runt ögat som kan användas på både dag och natt. Innehåller den exklusiva och extra vårdande blåbärsfröoljan som lugnar huden, morotsfröolja som har en uppstramande effekt och gurkörtsolja som håller huden mjuk och fuktad. Made in Jokkmokk!

 

 

 

uppljusande ögonkräm Juice-Beauty-Green-Apple-Brightening-Eye-Cream

 

ÖGONKRÄM FÖR MÖRKA RINGAR.
Juice Beauty, Brightening Eye Cream, 504 kronor.  
Ögonkräm som hjälper till att motverka mörka ringar under ögonen och missfärgningar runt ögonpartiet. Krämen hjälper till att ge huden runt ögat mer lyster och klarhet. Innehåller kraftfulla ingredienser som tex alfa-liponsyra, vitaminer, antioxidanter och Co-enzym Q10, kombinerat med extrakt från grönt te. Passar inte dig med känslig hud.

 

 

 

Här hittar du hela vårt sortiment av ekologiska och naturliga ögonkrämer >>>

 

Veckans fråga: Vilken concealer tar bort mörka ringar under ögonen?