Nu är det dags att boosta håret för hösten och det kyligare klimatet. Med schyssta och vårdande produkter kan du stärka håret och ge det mer liv och lyster – även om du tvättar håret ofta.  

Vi har plockat ut tre stycken favoriter från John Masters Organics som ger håret glans och styrka – dessa skonsamma och fuktboostande produkter är riktiga hårrädare i höst och vinter:

 

 

Oparfymerat schampo för alla hårtyper

JMO-bare

Bare Uncented Schampo är ett ekologiskt schampo för dagligt bruk utan parfym. Det passar för alla hårtyper, och är perfekt för hår som blivit torrt och skadat under sommaren. Innehåller en blandning av ekologiska extrakt av kamomill och vitt te med jojobaolja för skonsam rengöring. Kan även användas i färgat och permanentat hår.

Köp här >>>

 

Intensiv fukt-boost som vårdar på djupet

JMO-conditioner

Lavender & Avocado Intensive Conditioner ger håret en intensiv boost av fukt – perfekt för dig med torrt och behandlat hår. Produkten lämpar sig både att använda som dagligt balsam eller som hårkur när håret känns trött och livlöst. Detta balsam har en naturligt mjukgörande effekt som ger glansigt, mjukt och fylligt hår.

Nu kan du köpa en extra stor och generös flaska på 473 ml för 599 kr >>>

 

Milk som minskar friss och ger glans

 

Apricot-hair-milk

Apricot Hair Milk  är ett leave-in-balsam som passar för alla hårtyper men är speciellt effektivt för torrt och skadat hår. Denna milk ger håret en naturlig glans och fukt, samtidigt som det gör ditt hår friskt och lätt att reda ut och minskar frissighet. Den kan också användas som en avslutande stylingprodukt med en lätt stadga som ger en slät yta och glans.

Handla här >>>

 

Klicka här för att se hela sortimentet från John Masters Organics >>>