Tyska hudvårdsmärket Annemarie Börlind har i över 30 år skapat effektiv hudvård med fokus på resultat. Deras serum NatuPerfect Brightening Serum är passande just nu när pigmentfläckarna är synliga efter sommaren. 

 

Du kanske redan har märkt av pigmentfläckarna efter sommarens solande? Små bruna fläckar i ansiktet som kanske först ser ut som fräknar men som sen blir större? Dessa pigmentfläckar beror på att melaninet i huden klumpar i hop sig när det är ”under attack” från solens starka strålar.

Det finns produkter som på naturlig väg kan hjälpa till att bleka pigmentfläckar i huden. NatuPerfect Brightening Serum från Annemarie Börlind är en av dessa produkter.

Serumet har dels effekt på pigmentfläckar men det verkar också skyddande och återfuktande för en mogen hud. Det innehåller ett ämne som heter detoxophane som utvinns ur trädgårdskrassens groddar. Ämnet stimulerar hudens antioxidativa försvar och motverkar faktorer som kan orsaka pigmentering. Detoxophane har också en dubbel effekt eftersom den både reducerar pigmentfläckar, samt motverkar uppkomsten av nya.

Serumet används dagligen och ger huden en jämnare ton och lite glowig lyster, så den fungerar utmärkt under en foundation, eller din dag- eller nattkräm. Det passar alla hudtyper och har en mild behaglig doft.

Extrakt från fackellilja hälper serumet att också boosta fukten i huden, och hjälper till att sudda ut fina linjer och stärker hudens barriär.

Här hittar du NatuPerfect Brightening Serum från Annemarie Börlind >>>