Om du vill förlänga sommarbrännan ska du ta en titt från de senaste nyheterna från det naturliga sminkmärket Zuii Organic! De lanserar nu en flytande highlighter och en kompakt puderversion. 

Artikel-zuii-luminising

Zuii Organic, Flora Luminising Creme Saturn är en riktigt kul nyhet! Krämen kommer i en smart pumpflaska och kan användas på hela kroppen men också i ansiktet. Krämen har en gyllene bronzig färg med skimmer som ger en snygg subtil glow till huden. När man applicerar krämen blir den mer genomskinlig och anpassar sig till den egna hudtonen. Du kan använda den över ditt serum/dagkräm istället för en foundation, eller som en primer, eftersom den har en utjämnande effekt och lämnar inte huden blank eller oljig. Men du kan också använda den som en klassisk highlighter och ljusa upp och addera glow till vissa partier av kroppen eller ansiktet. Den doftar ljuvligt av rosor!

Artikel-Zuii-highlighter

Zuii Organic, Highlighter Moon kommer i en stor dosa med spegel och en puff. Själva highlightern är fast och har en ljus beige ton som går lite åt rosa champagne. Skimmerpartiklarna är finmalda och och ger en snygg effektfull lyster. Detta kan du använda, enklast med en borste, strax under ditt ögonbryn, på näsryggen eller på kindbenens högsta punkt – kort sagt överallt där du vill ljusa upp din hud och addera skimrig glow! Har också en fin doft av ros och jasmin.

Spana in det naturliga och ekologiska sminket från Zuii Organic här >>>