Har du upptäckt Neal’s Yard Remedies fantastiska Wild Rose-produkter? Hjälten i kollektionen heter Wild Rose Beauty Balm, som innehåller höga halter av vild nyponfröolja, en potent antioxidant som kan hjälpa till att återställa hudens balans, öka fastheten och lystern.

Wild Rose Beauty Balm är en av Neal’s Yard Remedies mest populära produkter – det är en multisalva som kan användas på många olika sätt. Denna multiprodukt är perfekt att använda under vintern för att både vårda och skydda huden. Men eftersom den har så många användningsområden tycker vi att man ALLTID ska ha en burk hemma!

För dig som tvekar – här kommer listan på de 10 bästa sätten att använda Wild Rose Beauty Balm:

1. Ansiktsrengöring

Använd balmen till att avlägsna smink. Fukta huden med varmt vatten och massera sedan in balmen. Skölj med varmt vatten, kanske behöver du torka av med en muslinduk också och klappa huden torr med en ren handduk efteråt.

2. Ansiktsskrubb/peeling

Tillsammans med balmen kommer en tunn ekologisk muslinduk. Fukta den med varmt vatten och torka bort balmen med mjuka cirkellrörelser för en exfolierande rengöringsritual.
Spana in den här videon för hur du använder produkterna vid rengöring:

3. Återfuktning – dagkräm eller nattkräm

Massera in en liten klick av balmen på ren och torr hud efter rengöring, för optimal återfuktning.Funkar lika bra på dagen som på natten.

4. Balanserande ansiktsmask

Applicera ett lager beauty balm på rengjord hud. Lägg sedan en varmt fuktad muslinduk över ansiktet i minst 10 minuter. Tvätta bort balmen med muslinduken och avsluta med din vanliga återfuktning.

 

5. Återfuktande läppbalsam

Ge näring och återfuktning åt läpparna – och förhindra torrhet och sprickor – genom att applicera en liten mängd balm på dina läppar.

6. Nagelbalsam

Massera naglar och nagelbanden med balmen varje kväll för att mjuka upp torra nagelband och för att att få naglarna att växa sig starkare.

7. Makeup-primer för glow

Applicera en liten mängd av balen på dina kindben innan du applicerar din puderfoundation – för extra hälsosam lyster och glow! Du kan även använda balmet för att tämja ostyriga ögonbryn!

 

8. Läk sprickor i hälen

Massera in en liten klick balm på dina hälar varje kväll och ta på ett par rena bomullsstrumpor för att läka torra hälsprickor.

9. Skyddande hårkur

Massera en liten klick av balmet i fuktade toppar innan du går till stranden eller poolen för att skydda håret mot saltvatten och klor. Schamponera och skölj håret efteråt och njut av ett glansigt och lent hår.

10. Läkande salva på skadad hud – skyddande salva på vintern!

Applicera lite balm på insektsbett, lättare solbränna, ärr eller eksem. Balmens aktiva ingredienser hjälper till att läka skador och lindra kli. Du kan också använda balmen på barnens kinder när de ska ge sig ut i pulkabacken eller du själv ska ut och vinterbada.

Här hittar du kultprodukten Wild Rose Beauty Balm >>>

Mer läsning för dig:

Neal’s Yard Remedies utökar Wild Rose-serien med kroppsvårdsprodukter >>>