Perfekt till det nya året tar vi in Urtekram’s fyra nya serier, skapade för att inspirera dig till nya sinnesstämningar – hitta din nya handtvål, duschtvål, bodylotion och handkräm! Serien är baserad på aloe vera och hyaluronsyra för att vårda och återfukta huden och ge ett mjukt och smidigt resultat med olika dofter anpassade för olika sinnesstämningar.

Låt oss kika närmare på de nya tillskotten!

Urtekram Spicy Orange Blossom

Vakna upp med den pigga Spicy Orange Blossom

Urtekram Spicy Orange Blossom är en uppfräschande hudvårdsserie perfekt balanserad med en varm doft av kryddig apelsinblomma. Låt sheasmör hålla din hud mjuk och återfuktad.

Klicka här för att komma till Spicy Orange Blossom >>

urtekram wild lemongrass

Få en energikick med den livfulla Wild Lemongrass

Urtekram Wild Lemongrass doftar friskt av citrus och vilt citrongräs som ger dig energi och styrka. Fuktgivande ingredienser som aloe vera och hyaluronsyra ger huden en vårdande boost.

Spana in Wild Lemongrass-serien här >>

urtekram soothing lavender

Varva ner med Soothing Lavender

Urtekram Soothing Lavender låter dig lugna ner kroppen och sinnena med den rogivande doften av lavendel blandat med ingredienser som pilbarksextrakt, aloe vera och hyalonsyra.

Klicka här för att komma till Soothing Lavender >>

Urtekram Soft Wild Rose

Låt dig inspireras med Dare to Dream

Urtekram Dare to Dream Wild Roses är en ny serie med en fräsch och drömmig doft av solvarma vildrosor som inspirerar dig att fullfölja dina drömmar.

Här hittar du Dare to Dream-kollektionen >>

Urtekrams produkter är ekologiskt certifierat av Ecocert enligt COSMOS Organic Standard. 100% naturligt ursprung och vegansk.

Vilken doft ser du mest fram emot?

 

Mer läsning om ekologisk handtvål:

Bästa ekologiska handtvål – mina favoriter