Den populära Wild Rose-serien från Neals Yard Remedies har utökats och kommit med fyra härliga kroppsprodukter!

Wild Rose Beauty Balm har länge varit en kultprodukt för varumärket och med åren så har serien även lanserat det fuktgivande serumet Wild Rose Beauty Elixir och den vårdande handkrämen Wild Rose Hand Cream.

Nu utökas serien med fyra ljuvliga kroppsvårdsprodukter! Wild Rose Body Collection är fullspäckade med
A-vitaminrik nyponfröolja som ger en härlig lyster och som som doftar underbart av geranium, rosmarin, frankincense och patchouli.

 

Här är nyheterna från Neals Yard Remedies:

 

 

Wild Rose Shower Oil är en lyxig och väldoftande duscholja som ger huden näring och som återfuktar effektivt. En rik olja av nyponfröolja och sötmandelolja som förvandlas till ett mjukt lödder i duschen. Huden lämnas härligt väldoftande av äkta eteriska oljor från geranium och patchouli.

 

Här hittar du Wild Rose Shower oil för 295 kronor >>

 

 

 

 

Wild Rose Body Lotion är en återfuktande bodylotion med vildnyponfröolja och sötmandelolja. Den absorberas snabbt av huden och lämnar den återfuktad och väldoftande av äkta eteriska oljor från geranium och patchouli.

 

 

Här hittar du Wild Rose Body Lotion för 345  kronor >>

 

 

 

 

 

Wild Rose Dry Body Oil är en väldoftande och lättabsorberad torrolja som förnyar, reparerar och ger näring åt huden. Den är formulerad för att ge fin lyster och och lämna huden återfuktad i 24 timmar. Applicera kroppsoljan över hela kroppen efter dusch eller bad gärna när huden fortfarande är lite fuktig.

 

Här hittar du Wild Rose Dry Body Oil för 495 kronor >>

 

 

 

 

 

 

Wild Rose Body Polish är en skonsam och  väldoftande kroppspeeling med krossade ekologiska nyponfrön som förnyar, mjukgör och ger huden lyster. Den krämiga exfolieringen avlägsnar döda hudceller och förbereder den att ta emot den föjande Wild Rose kroppsoljan eller body lotionen.

 

Här hittar du Wild Rose Body Polish för 345 kronor >>

 

 

 

TIPS FÖR DIG:

Gåva på köpet från Neal’s Yard Remedies