Se över din hårvårdsrutin och kärleksboosta håret inför hösten! Om håret för dig, precis som för oss, blev lite väl torrt, sprött och allmänt tråkigt efter sommaren så har Tabitha James Kraan knepen som får håret att glänsa igen!

Så gör du din fuktboostande hårvårdsrutin:

1. Välj rätt schampo för ditt hår & hårbotten

Rengör håret på ett skonsamt sätt och torka inte ut håret med starka tensider. När håret redan är torrt och sprött är det extra viktigt att mata det med fukt och naturliga oljor för att hålla det friskt, återfuktat och glansigt.

Tabitha James Kraan Scented Hair Cleanser Amber Rose - 165 mlHair Cleanser är ett unikt schampo som är milt och rengör skonsamt. Schampot fokuserar på hårbotten och återställer hårets och hårbottens hälsa – och håller håret rent länge. Den revolutionerande formulan ger näring och skyddar hårbotten samtidigt den ger håret otroligt fin glans och textur.

Schampot lugnar och balanserar hårbotten, dämpar överdriven sebumproduktion, har antiinflammatoriska, balanserande och fuktgivande egenskaper. Efter ett tag kommer du märka att du behöver mindre schampo och tvätta håret mer sällan, eftersom hårbotten blir återbalanserad.

Här hittar du Hair Cleanser >>

 

 

Tabitha James Kraan Scented Clean Shampoo Golden Citrus - 250 mlClean Shampoo är för dig som vill ha ett mer traditionellt schampo, men ett som ändå är milt och rengör effektivt. Schampot har ett rikt, milt lödder som gör den vårdande och effektiv vid hårtvätt.

Schampot kan användas så ofta som önskas, och passar också för att detoxa håret från syntetiska restprodukter.

Här hittar du Clean Shampoo >>

 

2. Följ upp med balsam

Efter din hårtvätt behöver du återfukta topparna, och mellanlängderna om du har längre hår, och det gör du enklast med balsam!

 

Tabitha James Kraan Scented 4 in 1 Conditioner Golden Citrus - 165 ml4 in 1 Conditioner är ett unikt multibalsam som återställer och skyddar håret genom att skapa en hinna på hårstrået som ger ett slätare hår med fin lyster. Återfuktar, vårdar och intensifierar färg och glans på naturligt eller färgat hår. Motverkar frizzigt och flyigt hår och ger långvarig återfuktning till hela hårstrået. Resultatet blir ett lätthanterligt, mjukt och vackert hår!

4 in 1 conditioner kan användas på fyra olika sätt: som balsam, leave in-balsam, som återfuktande skalp-kräm för irriterad och torr hårbotten eller som en stylingprodukt. Hur smart? Glöm inte att använda den som leave in-produkt efter tvätt för att hålla håret i schack!

Här hittar du 4 in 1 Conditioner >>>

 

3. Inpackning för en riktig fuktboost

En hårinpackning är ett riktigt bra sätt att återfukta och ge näring till hela håret på djupet – och nästan ett måste om man verkligen vill hålla håret friskt! Applicera inpackningen från hårbotten till hårtopparna och låt verka några minuter, så kommer både hårbotten och hår kännas fräscht, mjukt och alldeles underbart!

Tabitha James Kraan Scented Clean Conditioner Amber Rose - 200 ml

 

Clean Conditioner är ett djupverkande och återfuktande balsam som även passar riktigt bra som hårinpackning! Passar alla hårtyper, men är extra bra för torrt hår.

Balsamet ger ditt hår en injektion av fukt redan vid första användningen och ger att långvarigt resultat. Balsamet bevarar färgen i färgat hår, och ger ett bra värmeskydd vid hårstyling. För mycket torrt hår, använd balsamet som din leave-in-contitioner och stylingprodukt.

Här hittar du Clean Conditioner >>

 

Mer läsning om Tabitha James Kraan:

Guide till hårvården från Tabitha James Kraan