Detta inlägg är ett annonssamarbete ihop med Fruesh Cosmetics AB – 

Dags att uppdatera höstens hudvårdsrutin? Låt oss tipsa om Fruesh Cosmetics, vars naturliga hudvårdsprodukter nu lanseras i Sverige. Produkterna passar alla åldrar och hudtyper, vilket gör att alla i familjen kan använda samma hudvårdsprodukter. Dessutom är fler av produkterna speciellt bra för krävande och känslig hud. 

 

Fruesh Cosmetics är en hudvårdsserie med hälsa, miljö och vårt välbefinnande i fokus. Produkterna är utvecklade för att passa alla åldrar och hudtyper – inte minst hud som behöver lite extra vård. Genom sina naturliga dofter bidrar de också till en känsla av välbefinnande. Öppna en burk, dofta, smörj in och känn den härliga silkeslena känslan på huden. Det är lyx som Fruesh vill unna dig!

Häng med när vi tar en titt på de olika serierna:

Fruesh Hallon – För krävande & känslig hud

 

 

Med Frueshs hallonprodukter tar du hand om ditt ansikte och kroppen på bästa möjliga sätt: i serien finns ansikts- och kroppsolja, ansiktskräm, läppskrubb och läppbalsam. Produkterna innehåller välgörande hallonfröolja som är en räddare i nöden för riktigt krävande hud. Produkterna är perfekta för dig som har extra känslig hud, allergier eller är känslig för dofter.

Hela sortiment av Fruesh Hallon hittar du här >>>

 

 

 

 

Fruesh Apelsin – Solsken i burk

 

 

I apelsinserien ingår prisbelönta Brun-utan-sol ansikts- och kroppskräm Apelsin & Kanel som ger en naturlig solton efter bara några användningar. I serien finns också vårdande kroppsolja, body butter liksom en saltskrubb med kaffe och apelsin som lämnar huden mjuk med ett skyddande lager av härliga oljor.

Hela sortimentet av Fruesh Apelsin hittar du här >>>

 

 

 

 

Fruesh ICON Vanilj & Timjan – Lyxigt för kropp och själ

 

 

 

I serien ICON finns fler ljuvliga och väldoftande kroppsvårdsprodukter som passar både män och kvinnor. De efterlämnar en silkeslen känsla – du bara måste prova dessa produkter!

Hela Fruesh ICON serie hittar du här >>>

 

 

 

 

Fruesh Bright Eyes – Ögonkrämer och serum

 

 

För den känsliga huden runt ögonen har Fruesh skapat en egen serie med dryga och välgörande produkter. En liten klick av ögonkrämen med grönt te eller några droppar av Liposomalt ögonserum med gurka gör underverk för din känsligaste hud.

Fruesh ögonkrämer & serum hittar du här >>>

 

 

 

 

Om Fruesh Cosmetics

Produkterna är icke djurtestade, och de flesta är veganprodukter. Självklart är samtliga produkter är dermatologiskt testade, och de levereras i snygga miljöanpassade förpackningar.

Fruesh Cosmetics produkter tillverkas och utvecklas av Mokosh Cosmetics som funnits på den Europeiska marknaden sedan 2014. Mokoshs prisbelönade produkter säljs i bl a. England, Nederländerna, Polen, Schweiz och Tyskland. I Sverige säljs de under det egna varumärket Fruesh Cosmetics.

 

Upptäck och handla hela sortimentet av Fruesh Cosmetics här >>>