Vi är glada att kunna lansera svenska WISE i butiken! Bakom märket står Gunilla Brunell, grundare, inspiratör och produktutvecklare som länge arbetat med ekologisk hudvård och är en riktig pionjär i branschen

Svenska hudvårdsföretaget Wise Organic Skin Lab är en pionjär inom ekologisk hudvård och grundades redan 1998 av entreprenören och inspiratören Gunilla Brunell. Gunilla, vars mamma var amatörbotaniker, lärde sig redan som barn om kraften i naturen, örter, medicinalväxter och hur dessa kan bidra till vår hälsa och skönhet.

”Naturen lärde jag mig vörda som liten, då mamma som var amatörbotaniker lärde mig allt om naturens storhet, läkande medicinalväxter och växternas inneboende kraft! Därför har min filosofi från start 1998 varit att skapa magisk hudvård med flera funktioner i en och samma produkt, utan att lämna spår i vår natur. Det var jag ensam om då. Idag är det många som insett storheten med naturen och det är vi glada för” säger Gunilla.

När Gunilla började studera till hudterapeut förvånades hon över att produkterna som användes var fulla av syntetiska ämnen, kemikalier och mineraloljor som är skadliga både för människa och miljö. Då det inte fanns några bra naturliga alternativ på marknaden började hon skapa det hon själv saknade; växtbaserade ekologiska hudvårdsprodukter, snälla mot både människa och miljö. Idéen till Wise var född!

Resultatinriktad hudvård med naturliga & ekologiska ingredienser

Gunillas breda utbildning och unika kunskaper inom hälsa och skönhet återfinns i Wise produkter. Resultatet är avancerade hudvårdsprodukter som stärker huden på djupet, ger en slät hy och vacker lyster. Produkterna består av unika sammansättningar från naturliga och vitaminrika oljor, kraftfulla extrakt från medicinalväxter och örter samt lyxiga dofter av bland annat äkta ros, neroli och lindblommma. De noga utvalda näringsrika ingredienserna vårdar, stärker och återfuktar huden på djupet. Resultatet är en hälsosam och strålande hud i balans!

I sortimentet hittar du en komplett hudvårdsrutin med allt från rengöring, ansiktsvatten, dagkräm till serum, ansiktsoljor och ögonkräm.

Miljötänk hela vägen från innehåll till förpackning

Wise gör ekologisk hudvård av det bästa naturen har att erbjuda och innehåller enbart naturliga och växtbaserade ingredienser, många av dem vildplockade. Produkterna är veganska och fria från syntetiska ingredienser – alla ingredienser är biologiskt nedbrytbara och förpackningarna blir till vattenånga vid förbränning. Produkterna tillverkas i Jämtland, Sverige, i liten skala så inga ingredienser går till spillo.

”Jag tror på Less is More – jag älskar kvalitet och vill ha det bästa!”, säger Gunilla.

Här hittar du hela sortimentet från Wise >>>

Mer läsning om Wise:

Hallå där Gunilla Brunell