Årets guldigaste och härligaste nyhet är här – Bio-Retinol Gold Mask från Evolve! Etiska, hållbara och naturliga Evolve har tagit fram ytterligare tre produkter som bokstavligt talat förgyller din hudvårdsrutin:

Evolve Bio-Retinol Gold Mask 60 ml är en fantastisk gyllene guldmask som tillför näring, återfuktar och ger en stålande hud! Ansiktsmasken innehåller bio-retinol från växtextraktet Bidens Pilosa som fungerar som retinol på huden och levererar samma föryngrande effekt och cellförnyelse men utan att orsaka irritation eller känslighet.

Ansiktsmasken innehåller även nyponolja och arganolja som gör den rik på omega 3 och 6, och hjälper till att tillföra näring, återfukta och ge dig en glödande, strålande hud! Det underbara guldiga skimret kommer från hållbart bruten mica.

Här hittar du den för 409 kr >>

Evolve Bio-Retinol + C Booster 15 ml är en oljebaserad booster, framtagen för att fräscha upp glåmig och trött hud. Den tillför den näring din hud behöver för att se strålande fräsch ut!

C-vitamin och bio-retinol används för att tillföra optimal energi och näring. Fyra potenta vitaminer (A, C, F och E) blandas i en lätt bas av nyponfröolja. Vitamin A och C ger bromsar åldrande, ökar kollagenproduktionen, återfuktar och boostar hudens lyster. Vitamin E är rik på antioxidanter och har en läkande effekt medan vitamin F ger extra näring och återuppbygger huden.

Här hittar du den för 409 kr >>

Evolve 360 Eye and Lip Contour är ett närande ögon- och läppserum som kan användas på alla hudtyper. Denna avancerade formulan är fullpackad med mycket effektiva naturliga superfood-ingredienser som ger skydd och har en föryngringseffekt, framförallt vad gäller puffig hud, mörka ringar och rynkor runt ögon och läppområdet.

Här hittar du den för 439 kr >>

 

Här hittar du hela Evolves sortiment >>

Mer läsning om Evolve:

Miracle Facial Oil från Evolve – en riktig mirakelolja!