Dags att uppdatera hårfärgen! Här tipsar vi om hur du enkelt får till de mest trendiga hårfärgerna våren 2017. Det handlar om att våga kliva utanför din bekvämlighetszon eller att förstärka det du har – våga nåt nytt, det är uppfriskande lagom till våren! Här kommer guiden till hur du får till de snyggaste hårfärgerna, helt på egen hand.

varm chokladbrun

1. Varm chokladbrun

Prova till exempel: Dark brown
En enkel färg som många passar i! Enkel att underhålla och galet fin att matcha till vårens ljuva pastellfärger både i modet och på makeupen. Se till att hålla färgen glansig och djup genom att göra en toning varannan eller var tredje vecka, det ger liv och glans till ett risigt svall.

 

strawberry blond reddish blond rodblond

2. Rödaktig blond / Strawberry-blonde

Prova till exempel: Henna
Romantiskt rödtonad! En superfin färg som går att variera in i det oändliga utifrån hur intensiv du vill ha den. Börja med att låta färgen sitta i en kort stund på en slinga i underhåret, utifrån resultatet kan du besämma om du vill ha ljusare eller djupare röda toner och bestämma om färgen ska få sitta längre eller kortare stund. Det här funkar allra bäst på dig som redan har ett ljust eller blekt hår, eller för dig som redan har röda toner att utgå ifrån. Otroligt fin färg som garanterat kommer ge dig uppmärksamhet och komplimanger.

 

morkt brunsvart

3. Mörkt svartbrun

Prova till exempel: Chestnut
En mörkbrun färg som snuddar mot svart. Tänk dig den mörkaste bruna tonen, i solljus under dagstid kommer du uppleva fina bruna nyanser när solen slår mot håret och kvällstid blir du mörk och mystisk. Kalasfärg för alla partyprinsessor! Underhåll färgen genom att göra toningar med jämna mellanrum.

 

ombre sombre bayalage brun varm mjuka toner frisyr 2017

4. Sombre / Naturlig Bayalage

Prova till exempel: Brown
Upplever du att du fått en trist utväxt? Omvänd till nåt positivt! Tupera topparna lite och lägg en toning som påminner om din naturliga hårfärg i hårbotten och ut i längderna, var mest nogrann i botten och var sen mer sparsam med färgen i lägdern och låt topparna vara! Resultatet: Dit hå uppfattas mer livfullt och du slipper springa till frisören stup i kvarten.

 

golden blong gyllene blond varma toner trend 2017 frisyr

5. Gyllene blonda toner / Varmblond

Prova till exempel: Golden Blonde
Förstärk och förhöj intrycket av ditt blonda svall! Genom att lägga en toning med gyllene pigment kommer du vara helrätt i vår! Använd det som en inpackning då och då när håret behöver en boost och du kommer känna dig så snygg!

 

bla indigo gra kall frisyr 2017

6. Indigo / gråblå-blond

Prova till exempel: Indigo
I vår vill vi se unga starka kvinnor – med blått hår! Det här passar dig som är van vid en kall blond nyans och är redo att ta steget vidare. Du behöver inte gå hela vägen och bli klarblå som en seriefigur, men en touch av blågrå är helrätt i vår! Ett alternativ att ”fegstarta” med är att låta silverschampo sitta i en stund extra, annars rekommenderar vi verkligen en blå toning. Du kommer sticka ut och få en helt ny självsäkerhet!

 

vinrott burgundy bordeaux

7. Burgundy – vågat vinröd

Det här är en färg som många brukar dra sig mot när sommaren är över och höstlöven faller. Men inte i år! I år vill vi se många vinröda frisyrer blomsta i vårsolen! Tänk själv så snyggt satt låta frisyren tala för sig i kombination med en nude-tonad makeup och en schysst tweedkavaj eller en romantisk knytblus. Du kommer garanterat vara snyggast på vårpromenaden!

 

Bildkälla: www.pouted.com

Psst! Du har väl inte missat att vi har 15% rabatt på alla hårfärger från Cultivator’s – passa på att handla här >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>