Grooming är en stadigt växande trend – män blir alltmer måna och medvetna om sina skönhetsrutiner och allt fler produkter som riktar sig till män dyker upp på marknaden – En av dem är skäggoljan!

 

Den nya skäggoljan från Loelle är ekologisk och består av högkvalitativa kallpressade ekologiska oljor. Den unika oljeblandningen som man tagit fram för just skägget ger nytt liv och får fin lyster! Inte förrän du testat att använda skäggolja kommer du förstå varför du bör använda den och undra varför du inte börjat tidigare.

Skägget blir inte torrt och stickigt – något som både du och din partner kommer uppskatta. Med hjälp av återfuktningen kommer skägget få bätrre styrsel och se mer välvårdat ut.

Den här skäggoljan kommer i en praktisk flaska med pipett som gör det enklare att dosera – den är otroligt dryg, du behöver bara några få droppar för ett helt skägg. Blandningen är tillverkad i Sverige, av kallpressade och oraffinerade oljor. Oljan är så pass ren att den går att ta invärtes – alltså är den helt riskfri att använda i närheten av slemhinnor och andningsorgan!

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>