Vårfräsch? Ja, tack! Nu finns makeup-nyheter från RMS Beauty i vår webbshop. RMS Beauty är en ekologisk sminkserie som är en kombination av hudvård och smink. Sätt färg på läpparna med RMS Beautys nya vårdande Tinted Daily Lip Balm eller ge din hud vårglow med RMS Beauty Champagne Luminizer.

Kolla in alla nyheter nedan:

 

Master Radiance Base – ny highlighter för vårlyster

RMS Beauty Master Radiance Rich Pot

RMS Beauty Master Radiance Base är en cream highlighter som kan användas på flera sätt. Du kan ha den som bas för en fräsch touch, bära den under din foundation för en naturlig glow eller applicera den som en highlighter för att framhäva ansiktet. Nya Master Radiance Base kommer i två nyanser, ”Rich” som passar ljusa-medium hudtoner och ger en roséguldig lyster med lite värme och ”Deep” som passar mörkare hudtoner som ger en härlig kastanjebrun nyans.

Använd så här:

Dutta highlighter lite lätt med fingertopparna, en svamp eller borste på kindbenen, näsryggen, amorbågen och dekolletage för en härlig lyster. Med våren på språng vill vi ha värme och glow på ansiktet och då passar denna krämbaserade highlighter perfekt!

Köp RMS Beauty Radiance Base Rich >>

Köp RMS Beauty Radiance Base Deep >>

 

 

Premiär för Tinted Daily Lip Balm från RMS

rms beauty tinted daily lipbalm

RMS Beauty Tinted Daily Lip Balm är mjukgörande lätt pigmenterad läppbalsam i snygga färger, som är rik på e-vitamin och vårdar läpparna. De finns i fyra olika nyanser:

De passar utmärkt som ett dagligt läppbalsam för att vårda läpparna i upp till 12 timmar samtidigt som de ger en fin färg och värme till ansiktet.

 

RMS Beauty Glow Quad – sminkpalett i vårens trendfärger

RMS Beauty Glow Quad Mini

RMS Beauty Lip2Cheek Glow Quad Mini är en efterlängtad sminkpalett i en perfekt storlek att bära med sig i väskan. Paletten innehåller tre nyanser av Lip2Cheek som kan appliceras på läppar, kinder och varför inte på ögonlocken?

  • Lip2Cheek Lost Angel som har en korallrosa persikofärgad nyans med guldiga undertoner.
  • Lip2Cheeek Spell ger en mjuk puderrosa ton.
  • Lip2Cheek Beloved som har en intensiv röd nyans.

Paletten innehåller också Champagne Rosé Luminizer som är en highlighter i en varm champagnefärg med en rosa ton, den applicerar du som en highlighter över kindben, näsrygg, amorbågen och dekolletage.

Köp RMS Beauty Lip2Cheek Glow Quad Mini >>

 

RMS Beauty Lip2Cheek Lost Angel – ny krämrouge i en härlig korallrosa nyans

rms beauty lip2cheek lost angel

RMS Lip2Cheek Lost Angel är en drömlik creamrouge till både kinder och läppar och kan även användas på ögonlocken. Denna underbara krämrouge ger en härlig korallrosa persikofärgad nyans med en skimrande guldig underton för en naturlig och fräsch look. Produkten är återfuktande och närande tack vare sheasmör och antioxidantrik ekologisk kakaosmör. Idealisk färg att välkomna in våren med!

Här kan du köpa Lips2Cheek Lost Angel >>

Mer läsning om RMS Beauty:

Recension: Beauty Oil från Rms Beauty