Ge huden en ordentlig C-vitamin boost med Serum C från Maria Åkerberg! Det dags att ta fram glowet och väcka liv i huden – ett serum med C-vitamin ger en energikick till trött hud, återfuktar och förebygger pigmentfläckar. Den givna ingrediensen i din hudvårdsrutin!

Nu passar det utmärkt att stärka huden. Det kan vara värt att addera lite c-vitamin i din hudvårdsrutin – om inte annat för att pigga upp dig själv! Här listar vi en härlig kombo som kan ge din hud mer lyster och klarhet:

 

c-vitamin serumMaria Åkerberg Serum C är ett serum som slussar ner fukt, fungerar utjämnande, boostar lyster, verkar blekande på pigmentfläckar och förebygger åldrande, allt detta medan du får din skönhetssömn! Serum C stärker huden mot solen; den är inflammationshämmande och förebygger hudens åldrande. Långvarig, regelbunden användning ger dessutom en blekande effekt på pigmentfläckar. Serum C består till 10% av ett unikt stabiliserat koncentrat av bitterapelsin från pomeransträdet. Det ger rikligt med C-vitamin, vilket boostar hudens lyster och verkar lätt exfolierande.

Anette, kund hos Naturligt Snygg: ”Bästa serumet som finns. Gör underverk på huden!”

Sara, kund hos Naturligt Snygg: ”Direktverkande lyster och dämpar synliga rynkor efter kort tids användning! Luktar fräscht och känns lent och skönt i ansiktet!!”

Här hittar du Maria Åkerberg Serum C >>>

maria-akerberg- nattkräm

Applicera Serum C på rengjord hud på kvällen. Följ sen gärna upp med Maria Åkerbergs Night Cream, som även den är rik på AHA-syror samt A-vitamin från nyponfröolja. Nattkrämen exfolierar huden, verkar revitaliserande och återfuktande. Tillsammans med Serum C ger dem en uppbyggande synergieffekter tillsammans.

Här hittar du Maria Åkerbergs Night Cream  >>>

Om det är något du ska satsa på så är det denna superkombo av Serum C och Night Cream – en perfekt kombo att använda under natten för att tillföra vitaminer och fukt!

Här hittar du hela sortimentet från Maria Åkerberg >>