Arganolja är en riktigt superolja med så många användningsområden: som ansiktolja (den har dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer) och som hårolja, men också som massage- och kroppsolja – den är perfekt som after sun då den återställer hudens fuktbalans och lindrar solsveda. Arganolja ger huden en omedelbar lyster och förbättrar elasticiteten. Dessutom innehåller den flavonoider som fungerar anti-inflammatoriskt vilket innebär att du kan använda den för att punktbehandla och lindra hudproblem som eksem och psoriasis.

 

argan olja oil arganolja loelleLoelles arganolja är en ekologisk, kallpressad arganolja som har skördats och producerats av ett kvinnokooperativ i Marocko som håller högsta kvalitet. Arganoljan är dessutom certifierad av ECOCERT och USDA.

Så här i brytningsperioden mellan vinter-vår är arganoljan en perfekt hudboost: dess rika innehåll av vitamin E gör att den motverkar ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Den är super för att smörja in torra läppar och använda för att mjuka upp nagelband och spruckna hälar.

Även håret får en riktigt vårboost med arganolja: Massera in den rena arganoljan i håret som en inpackning som ger glans och lyster. Du kan också använda några droppar efter styling för att minska frissighet och behandla torra och kluvna hårtoppar.

 

Här kan du läsa mer om arganoljans alla välgörande egenskaper >>>

Här kan du handla hela sortimentet av arganoljor och skönhetsprodukter från Loelle >>>