Ekologisk ansiktsmask. Här kommer en riktigt rolig och unik nyhet med svenska superalgen algica – Powder Facial Mask Clean & Glow från Organics by Sara är en unik ansiktsmask som djuprengör och ger glow huden!

Ansiktsmasken kommer i pulverform och blandas med vatten eller ansiktsvatten hemma, detta för att ingredienserna ska vara så koncentrerade och färska som möjligt när de appliceras på huden. De tre noggrant utvalda ingredienser boostar huden på djupet:

  • Algica som är en ny innovativ ingrediens som produceras ekologiskt i Sverige från kiselalger. Denna ingrediens har en otrolig förmåga att binda fukt i huden och går att jämföras med hyaluronsyra. Den har också uppsugande förmåga som renar.
  • Vit, soltorkad kaolinlera från Frankrike har en djuprengörande effekt.
  • Kolloidalt havre ger en lugnande och återfuktande känsla på huden.

Dessa tre superingredienser resulterar tillsammans i en boostad, djuprengjord hud med jämnare textur och glow. Masken är lugnande, djuprengörande och återfuktande – vad mer kan man önska?

Du blandar enkelt ihop ansiktsmasken hemma och kan boosta den ytterligare på flera olika sätt. Prova att byta ut vattnet mot ansiktsvatten eller avsvalnat örtte och för dig som känner dig torr eller vill ha extra återfuktning, blanda i några droppar ansiktsolja för en extra krämig mask. Du kan också prova att använda ansiktsmasken som en mjölkig rengöring.

Ansiktsmasken passar dessutom alla hudtyper; torr, känslig som fet och mogen samt är oparfymerad.

Här hittar du Organics by Sara Powder Facial Mask Clean & Glow just nu för endast 372 kr (ord pris 465 kr) >>

Mer läsning om Organics by Sara:

En rengöringsolja som överträffar alla förväntningar!