Vad kan man göra för att få längre ögonfransar utan att göra förlängning på salong? Och kan man få brynen att bli tjockare på naturlig väg? Drömmer du om längre ögonfransar och fylligare ögonbryn? Mata dina strån med naturlig fransnäring  och brynnäring som de behöver för att växa, så kommer du råda bot på problemet på bara sex veckor.

Lösningen stavas: LashFood och BrowFood – serum för ögonfransar och ögonbryn som är helt naturliga och ekologiskt certifierade!

Under vissa perioder tappar man lite mer hår än vanligt eller får kortare strån med en kortare ”livslängd”. Det kan bero på stress, sömnbrist, kost eller hormoner. Drömmer du om långa böjda fransar och markerade bryn kan det vara värt att testa LashFood eller BrowFood som är världens första och enda ekologiska näringsserum för ögonfransar och bryn. Båda produkterna har certifierats av EcoCert.

Dessa serum fungerar som näring för strånas tillväxt och är helt fria från parabener, hormoner och syntetiska skadliga kemikalier. Ingen av produkterna har testats på djur och så mycket som 99,49% av ingredienserna är naturliga och 25% är ekologiska. Produkterna är dermatologiskt testade och godkända, samt framtagna med ingredienser och av material för att minimera miljöpåverkan.

Lashfood – ekologisk fransnäring:

Serumet för fransarna, ögonfransserum, kallas Lashfood, Natural Eyelash Enhancer och det innehåller Phyto-Medic Complex, vilket är en blandning av örtextrakt som stärker och vårdar dina ögonfransar på ett naturligt sätt – och skapar bästa förutsättningarna för att dina fransar ska sätta fart och växa sig långa, starka och många. Detta används varje kväll, applicera bara serumet längs fransrötterna innan läggdags under 6 veckor.

LashFood-Before-After

Browfood – ekologisk ögonbrynsnäring:

Serumet för dina ögonbryn, ögonbrynsserum, heter BrowFood Natural Eyebrow Enhancer och är världens första ekologiskt certifierade ögonbrynsserum. Det innehåller samma medicinska örtextrakt som förhindrar håravfall och påskyndar tillväxt, och som ger tjockare och fylligare ögonbryn. Detta används varje kväll, applicera bara serumet på dina ögonbryn innan läggdags under 6 veckor.

BrowFood-Before-After

 

Här kan du läsa mer om LashFoods serum och handla produkterna >>>

 

Recension: brynserum från Browfood – som fungerar

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>