Trött på korta spretiga fransar eller glesa ögonbryn som vägrar växa ut? Mata dina strån med näringen de behöver för att växa så kommer du råda bot på problemet på bara sex veckor, lösningen stavas: LashFood.

Under vissa perioder tappar man lite mer hår än vanligt eller får kortare strån med en kortare ”livslängd”, det kan bero på stress, sömnbrist, kost eller hormoner. Drömmer du om långa böjda fransar och markerade bryn kan det vara värt att testa LashFood eller BrowFood som är världens första och enda ekologiska ögonfransserum. Båda produkterna har certifierats med EcoCert!

Dessa serum fungerar som näring för strånas tillväxt och är helt fria från parabener, hormoner och kemikalier. Ingen av produkterna har testats på djur och så mycket som 99,49% av ingredienserna är naturliga – 25,02% är ekologiska. Produkterna är dermatologiskt testade och godkända samt framtagna med ingredienser och av material för att  minimera miljöpåverkan.

Serumet för fransarna kallas ”Lashfood Natural Eyelash Enhancer” Det innehåller Phyto-Medic Complex, vilket är en blandning av örtextrakt som stärker och vårdar dina ögonfransar på ett naturligt sätt – skapar bästa förutsättningarna för att dina fransar ska sätta fart och växa sig långa och många.

LashFood-Before-After

LashFood-Before-After

Serumet för dina ögonbryn heter ”BrowFood Natural Eyebrow Enhancer” är världens första ekologiskt certifierade ögonbrynsserum. Det innehåller samma medicinska örtextrakt som förhindrar håravfall och påskyndar tillväxt, och som ger tjockare och fylligare ögonbryn.

BrowFood-Before-After

BrowFood-Before-After

Här kan du läsa mer om LashFoods serum och handla produkterna >>>

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>