Nyheter hos Naturligt Snygg. Nu har fler spännande nyheter landat i shoppen, vad sägs om läppbalsam med dofter baserade på stjärntecken, effektiv handvård, aktiv hudvård med medicinalväxter och en ny gua sha-sten. Nu kikar vi vidare:

 

Madara har tagit fram en effektiv serie med fokus på händerna, som håller händerna rena och fräscha utan att bli uttorkade! Serien innehåller antibakteriell och lugnande kamomill och tranbär håller händerna i schack tillsammans med vegetabilisk alkohol och sheasmör samt kakaosmör. Spana in Anti 20 Sec Clean Hands Wash handtvål, handspriten Anti 20 Sec Clean Hands Spray och handkrämen Care Rescue Hand Cream!

Neal’s Yard Remedies har också tagit fram en handsprit som doftar riktigt gott av neroli, citrongräs, vetiver och lavendel. Förutsatt den är väldoftande så innehåller den 70% alkohol som eliminerar bakterier och håller händerna rena. Glycerin torkar inte ut händerna och så kommer Natural Defence Hand Tub i en mindre plastflaska vilket gör den perfekt att ta med i handväskan!

 

 

Om du är lika galen i stjärntecken som vi måste du spana in de nya läppbalsamen från Crazy Rumors! Tolv nya läppbalsam, ett för varje stjärntecken, med dofter som matchar de fyra elementen. Förutom att de doftar himmelskt så är de riktigt vårdande för läpparna tack vare sheasmör, macadamiaolja, olivolja och kandelillavax. Spana in här.

 

 

Dr Hauschka lanserar två härliga nyheter – Regenerating Day Cream Intensive och Regenerating Oil Serum Intensive som riktar sig till dig med mogen hy. Värdefulla medicinalväxtextrakt, framförallt slånblommor, stärker en hud som börjar bli mindre fast och elastisk och förbättrar dess försvars- och barriärfunktion!

 

 

Yin Your Skin har tagit fram JALO gua sha-sten – en riktig kronjuvel! Ansiktsskrapan är avsedd för proffs och de användare som vill ha toppresultat. JALO är lite större och tyngre än övriga massageverktyg och tack vare sin mångsidiga form har den oändligt många vinklar som gör att du kan använda den för att hitta på nya rutiner!

Ricinolja är en riktigt populär basolja för hår och naglar. Pranarom Ekologisk Ricinolja förstärker och vitaliserar hårbotten och ger ditt hår volym och glans. Ricinoljan hjälper även till att reparera skadade, spröda naglar och ger dem blanka och släta.

 

Inika har ett riktigt fint sortiment av ekologisk makeup – senaste tillskottet i vår shop är Kabuki Brush som passar perfekt med din mineralfoundation och ger ett jämnt, silkeslent resultat på huden samt Foundation Brush som ger ett jämnt resultat med alla foundationtyper. Den platta, mjuka och täta borsten gör att du enkelt kan applicera foundation på huden med ett jämnt, sömlöst resultat!

Här kan du kika på alla nyheter hos Naturligt Snygg >>