Känner du dig torr i huden, och i behov av extra fukt? Maxa fukten i huden genom att använda dig av ansiktsvatten! Ansiktsvatten, toner eller mist som det också kan kallas, använder du i din hudvårdsrutin efter att du tvättat rent ansiktet. En del ansiktsvatten kan man klappa in i huden, andra har sprayfunktion. Men man kan också blöta en rondell med ansiktsvatten och svepa över ansiktet efter rengöring.

Varför ska man använda ansiktsvatten då?

• Det hjälper till att balansera pH-värdet i huden efter du har tvättat rent huden.

• Det är ett extra ”rengöringsvarv” så att man verkligen får bort all smink och smuts efter rengöringen.

• Det hjälper till att återfukta huden efter tvätt.

• Det är bra på att fukta huden, så att dina efterföljande produkter bättre kan gå in i huden. Tex ansiktsolja, som alltid ska appliceras på fuktad hud, aldrig torr.

• Det hjälper till att hålla huden fuktad, tex om du sitter framför datorn hela dagen.

• Ansiktsvatten kan även sprayas över sminket för att återfukta extra.

 

Flower Water Tea Tree från Organics by Sara

Ett ansiktsvatten med tea tree som passar en kombinationshud och aknebenägen hud. Ansiktsvattnet har en uppfriskande doft och renande effekt på huden.

Ansiktsvattnen från Organics by Sara är handgjorda, man låter en eterisk olja dra i källvatten i några veckor för att sedan filtrera bort den eteriska oljan. Denna process resulterar i ett underbart aromatiskt blomvatten med samma effekt som den eteriska oljan.

Här hittar du Flower Water Tea Tree för endast 259 kr >>>

 

 

Flower Water Lavender från Organics by Sara

Ett ansiktsvatten som passar alla hudtyper. Vattnet är baserad på lavendel och har därför en ljuvlig lavendeldoft och verkar lugnande och lindrande på huden.

Ansiktsvattnen från Organics by Sara är handgjorda, där man låter en eterisk olja dra i källvatten i några veckor för att sedan filtrera bort den eteriska oljan. Denna process resulterar i ett underbart aromatiskt blomvatten med samma effekt som den eteriska oljan. Använd alltid ett ansiktsvatten i en oljebaserad hudvårdsrutin eftersom det är det enda steget som ger dig ökad fukthalt i huden!

Här hittar du Flower Water Lavender för endast 259 kr >>>

 

Spana in hela sortimentet från Organics by Sara >>

 

Mer läsning för dig:

Därför ska du använda ansiktsolja & serum