Dags att avslöja den första gästen som föreläser på Green Beauty Day: Tony Irving! Tv-personligheten är sen länge ett stort fan av grön skönhet och på lördag den 4 maj kan du lyssna på honom under vår skönhetsmässa i Stockholm. 

 

Tony Irving är kanske mest känd som folkkär tv- personlighet och omtyckt juryordförande i tv-programmet ”Let’s Dance”. Han är också danspedagog, koreograf och föreläser flitigt om hud och skönhet och brinner för ekologisk svenskproducerad hudvård. Sedan flera år samarbetar Tony Irving med svenska märket Rosenserien.

 

 

Lördag 4 maj kl 11.00 

A Better Me – Från utsidan till insidan 

En rolig föreläsning om att bli bättre med åren med rätt produkter. Tony Irving berättar om sin resa från en utseendefixerad dansvärld till en hållbar livsstil med ekologisk mat och hudvård. Tony berättar hur han tillsammans med Rosenserien tagit fram en hudvårdsserie som svarar upp till hans höga krav.

 

Årets upplaga av Green Beauty Day går av stapeln på Münchenbryggeriet lördag den 4 maj. Missa inte vår heldag om grön skönhet med ett 30-tal utställare som säljer grön hudvård, smink och hårvård. Kom och lyssna på föreläsningar, demos och ta en mysig fika – med Stockholms bästa utsikt!

 

Biljetter till Green Beauty Day hittar du här. 

Läs allt om Green Beauty Day 2018 här.