Tycker ditt hår också illa om februari? Den här tiden på året med kyla, snö, mössor och torrt inomhusklimat är det lätt att håret känns extra torrt, slitet och statiskt.

Men misströsta inte – vi har botaniserat i webbshoppen om hittat tre produkter från hårvårdsmärket John Masters Organics  som vårdar och skyddar håret i vinter.

John Masters Organics Honey & Hibiscus Hair Reconstructing Shampoo 

JohnMasters_honey-hibiscus-sch.jpg

Ett stärkande och återfuktande schampo för dig med torrt eller skadat hår. Innehåller samma syror som i ungt hår – linor- och hyaluronsyra – som hjälper till med återuppbyggnad och ger håret ny styrka. Håret återfuktas och stärks inifrån. Kan även användas i färgbehandlat hår.

Har en harmonisk doft av honung och hibiskus.

Köp här för 389 kr >>>

 

 

 

 

John Masters Organics Honey & Hibiscus Hair Reconstructor 

 

JohnMasters_honey-hibiscus-recond.jpg

 

Ett ekologiskt balsam som är intensivt vårdande och ger nytt liv till torrt, skadat och färgbehandlat hår. Honungs- och hibiskusextrakt penetrerar hårstrået med näring på djupet och ger en frisk doft.

Kan användas efter varje schamponering eller som en veckobehandling. Bygger upp och stärker skadat hår.

Köp här för 389 kr >>>

 

 

 

John Masters Organics Rose & Apricot Hair Milk 

John-Masters-hair-milk.jpg

Ett leave-in balsam som passar för alla hårtyper men är speciellt effektivt för torrt och skadat hår. Det återfuktar håret och ger tillbaka dess naturliga glans

Gör ditt hår friskt och lätt att reda ut, minskar frissighet och vårdar efter solexponering. Kan också användas som en avslutande stylingprodukt med lätt stadga som ger en slät yta och glans.

Köp här för 339 kr >>>

 

 

 

 

 

Här hittar du hela sortimentet från John Masters Organics >>

Hårboost med tre vårdande hårvårdsfavoriter från John Masters Organics >>>