Nu har vi fyllt på shoppen med praktiska hudvårdskit för bebisar och tonåringar från Weleda och Maria Åkerberg.

Vi börjar med att spana in Weledas ursöta baby-set som kommer i en jättefin plåtbox – perfekt att återanvända till förvaring i barnrummet. Själva produktsettet består av tre bebisprodukter från Weledas Calendula-serie som innehåller vårdande ringblomma som skyddar och stärker den känsliga huden hos små barn och nyfödda:

Calendula Baby Oil: en doftfri barnolja som vårdar och skyddar känslig barnhud på ett naturligt sätt. Oljan är idealisk för daglig hudvård, babymassage och för rengöring i blöjområdet.

Calendula Body Lotion: mild och fuktgivande body lotion för babyns hud. Berikad med perfekt kompatibla lipider i en lotion som hjälper nyligen utvecklad hud med dess naturliga skydd.

Calendula Nappy Change Creamen zinksalva som skyddar och vårdar den känsliga huden i blöjområdet på ett naturligt sätt. Den hjälper till att förebygga retningar och lindrar om huden blivit lite röd.

Handla hela kittet, inklusive plåtboxen för endast 359 kronor här (produktvärde över 400 kr) >>>

maria-akerberg-beauty-starter-set-balance-2

För alla tonåringar har Maria Åkerberg släppt ett efterlängtat kit: My First Starter Set. Ett komplett hudvårdskit för tonåringar som ska börja med en daglig hudvårdsrutin. Innehåller fem näringsrika och balanserade produkter som hjälper tonårshuden att komma i balans.

Kittet består av:

Foaming Wash Clearing – en löddrande rengöringsgel som är baserade på rengörande ingredienser av majs och kokos.

Neroli Freshener – ett fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter.

Face Lotion Moist – en lätt creme som tillför mycket fukt och passar bra både dag och natt. Bildar en mjuk och behaglig fuktighetsslöja över ansiktet.

AHA & Jojoba Peelingen ansiktspeeling som motverkar pormaskar och förebygger acne. Kornen har perfekt form och storlek för att varsamt kunna ta bort döda hudceller utan att irritera huden.

Face Mask Clearing, en ansiktsmask som verkar sammandragande på porerna. Den passar även när det finns vätska i huden, exempelvis vid blåsor som kan orsaka inflammationer.

+ en Cellulosa Sponge Face för ansiktsrengöring.

Köp hela kittet här för endast 319 kronor (ordinarie pris 464 kr) >>>

Här kan du läsa mer om Maria Åkerbergs olika kit för olika hudtyper och åldrar >>>