Att hitta rätt ansiktsvårdsrutin kan vara knepigt. Bäst resultat får man ofta genom att kombinera produkter från samma varumärke, men det kan lätt bli en dyr historia om man vill testa både rengöring, krämer och specialprodukter ihop. Denna utmaning har svenska hudvårdsmärket Maria Åkerberg löst med färdigpackade, prisvärda prova-på-kit anpassade för olika hudtyper. Det har aldrig tidigare varit så här enkelt att testa en skräddarsydd hudvårdsrutin! 

 

Maria Åkerbergs Beauty Starter Set innehåller hudvårdsprodukter som är framtagna för att du ska kunna skapa en bra hudvårdsrutin. De kommer i sju olika varianter för lika många olika hudtyper. Samtliga paket innehåller rengöring, rengöringssvamp, ansiktsvatten och dagkräm/nattkräm som du kan använda dagligen, och även peeling och en ansiktsmask som du kan lägga till under veckan. Allt du behöver för att stärka huden helt enkelt!

Spana in de olika paketen nedan:

maria-akerberg-set-my-first-starter-set_smal

My First Starter Set – är ett helt nytt startpaket för ung hud. Perfekt första produktkit för ungdomar som vill börja med en hudvårdsrutin. Innehåller näringsrika produkter som hjälper huden att komma i balans, eftersom det är mycket hormonella förändringar under ungdomsåren som kan påverka huden, till exempel finnar, pormaskar, utslag och kvisslor.

Här hittar du My First Starter Set >>>

maria-akerberg-beauty-starter-set-supplementBeauty Starter Set Supplement – en serie produkter som passar dig med mogen hud och som aktiverar huden. Innehåller Foaming Wash Gentle, Flower Freshner, Face Lotion Supplement, Papaya Peeling och Face Mask More. Alla Beauty Starter Set innehåller även en tvättsvamp i cellulosa och samtliga produkter kommer i en organzapåse.

Här hittar du Beauty Starter Set Supplement >>>

maria-akerberg-beauty-starter-set-clearingBeauty Starter Set Clearing – en serie produkter som passar dig med fet och/eller obalanserad hud och som verkar just balanserande. Innehåller Foaming Wash Clearing, Lemon Freshner, Face Lotion Clearig, AHA& Jojoba Peeling och Face Mask Clearing. Alla Beauty Starter Set innehåller även en tvättsvamp i cellulosa och samtliga produkter kommer i en organzapåse.

Här hittar du Beauty Starter Set Clearing >>>

maria-akerberg-beauty-starter-set-moistBeauty Starter Set Moist – en serie produkter som passar dig med normal till torr hud och som verkar återfuktande. Innehåller Foaming Wash Gentle, Neroli Freshner, Face Lotion Moist, Papaya Peeling och Face Mask Moist. Alla Beauty Starter Set innehåller även en tvättsvamp i cellulosa och samtliga produkter kommer i en organzapåse.
Här hittar du Beauty Starter Set Moist >>>

maria-akerberg-beauty-starter-set-gentleBeauty Starter Set Gentle – en serie produkter som passar dig med känslig hud och som verkar lugnande. Innehåller Olive Cleansing, Neroli Freshner, Face Dream, AHA & Jojoba Peeling och Face Mask Gentle. Alla Beauty Starter Set innehåller även en tvättsvamp i cellulosa och samtliga produkter kommer i en organzapåse.
Här hittar du Beauty Starter Set Gentle >>>

maria-akerberg-beauty-starter-set-moreBeauty Starter Set More  en serie produkter som passar dig med känslig och mogen hud och som verkar uppstramande men som samtidigt är milda. Innehåller Olive Cleansing, Flower Freshner, Face Lotion More, Papaya Peeling och Face Mask More. Alla Beauty Starter Set innehåller även en tvättsvamp i cellulosa och samtliga produkter kommer i en organzapåse.
Här hittar du Beauty Starter Set More >>>

maria-akerberg-beauty-starter-set-balance-2Beauty Starter Set Balance – en serie produkter som passar dig med känslig och reaktiv hud och som verkar lugnande och balanserande. Innehåller Cleansing Clay, Neroli Freshner, Face Lotion Clearing, Coldpressed Jojoba Oil, AHA & Jojoba Peeling och Face Mask Clearing. Alla Beauty Starter Set innehåller även en tvättsvamp i cellulosa och samtliga produkter kommer i en organzapåse.

Här hittar du Beauty Starter Set Balance >>>

 

Mer läsning för dig:

https://www.naturligtsnygg.se/10-favoritprodukter-maria/