Det torra, kyliga och omväxlande vinterklimatet är tufft att hantera för huden som ofta reagerar med att kännas torr, röd och kliig. Många behöver komplettera både sin ansiktsvård och sin kroppsvård med mer vitaminer, fett och fukt under vinterhalvåret.

Ett säkert kort för att lugna och förebygga irriterad vinterhy är nyponfröolja – Wild Rose – som innehåller antioxidanter som hjälper till att återställa hudens balans, öka fastheten och skyddar huden mot väderväxlingarna under vintern.

 

Här listar vi tre favoriter från Neal’s Yard med välgörande Wild Rose – som skyddar huden från topp till tå:

NYR-wild-rose_bildWild Rose Beauty Balm är en extremt omtyckt multiprodukt som är perfekt att använda under vintern för att både vårda och skydda huden. Men eftersom den har så många användningsområden tycker vi att man ALLTID ska ha en burk hemma, den kan användas till allt från rengöring, balanserade ansiktsmask och som mild peeling i ansiktet, och den är perfekt för torra och spruckna läppar och nagelband. Här kan du läsa om 10 olika sätt att använda Wild Rose Beauty Balm >>> 

Handla Wild Rose Beauty Balm här  >>>

 

Neals Yard Remedies Wild Rose Hand Cream

 

En annan vinterklassiker är Wild Rose Hand Cream. Denna superfina och återfuktande pärla får högsta betyg av Hannah Sjöström och är en ständig favorit bland Naturligt Snyggs kunder.

Handla Wild Rose Hand Cream här >>>

 

 

 

 

 

NYR_Rosehip_Oil.jpg

 

För dig som vill ge huden i ansiktet en riktig boost är den rena och reparerande nyponfröoljan – Rosehip Seed Oil – det perfekta valet. Innehåller endast ekologisk nyponfrölja som är rik på antioxidanter som främjar hudens cellförnyelse och kollagensyntes. Passar extra bra för torr och stram vinterhud.

 

 

 

 

Mer läsning för dig: 

Hannah Sjöströms favoriter: Wild Rose Hand Cream och Beauty Elixir >>>

5 storsäljare från Neal’s Yard Remedies >>>

10 olika sätt att använda Wild Rose Beauty Balm >>>