Brittisk skönhetsvård. Vi är många som älskar de klassiska och fina produkterna från Neal’s Yard Remedies. Och bland er kunder är det fem produkter – med helt olika användningsområden – som köps allra mest. Låt oss ta en titt på dessa:

 

neals-yard-remedies-hair-treatment-1024x768

 

1. Rosemary & Cedarwood Hair Treatment – denna intensivt vårdande hårinpackning är en storfavorit. Inte så konstigt då den tillför glans och gör håret vackert välmående.
Testa själv – handla här för 90 kr

 

 

beautyoil

 

2. Neal’s Yard Remedies Beauty Oil – detta oljebaserade kosttillskott innehåller linfrö-, avokado- och nattljusoljor som stärker huden, naglar och hår. Härligt att så många upptäckt detta enkla sätt att få en mer strålande hy.
Här kan du köpa Beauty Oil för 195 kr

 

 

NYR-wild-rose_bild

 

3. Wild Rose Beauty Balm – denna multiprodukt finns det minst ett dussin bra användningsområden till (läs om 10 stycken här!) – så inte så konstigt att den är med bland de mest sålda produkterna från Neal’s Yard Remedies.
Vill du själv testa så handla för 485 kr

 

 

IMG_0667-e1408136711833-1024x898-1024x898

4. Frankincense Hydrating Cream – är du en torris? Då är denna lätta fuktigshetsgivande ansiktskräm ett hett tips! Den passar lika bra på dagen som till natten och hjälper dig med fuktfattig hud – det är också kliniskt bevisat. Och att så många av er återkommer till den gång på gång är såklart också ett superbetyg!
Handla Hydrating Cream för 485 kr

 

 

 

NYR_Wildrose_collection-1024x749

5. Wild Rose Hand Cream – den här återfuktande och djupverkande handkrämen kommer kanske i världens sötaste tub – och så har den en helt fantastisk rosdoft. Inte konstigt att vi är många som är lite smått beroende av den!

Handla Wild Rose Hand Cream för 139 kr

 

 

Här hittar du hela Neal’s Yard Remedies sortiment >>>

Lyx vs Budget – 5+5 favoriter från Neal’s Yard Remedies >>>