Saknar din hud lyster? Känner du dig glåmig och vinterblek? Suktar du efter fotomodellsglow? Då är det läge att spana in supermodellens Miranda Kerrs ekologiska skönhetsmärke Kora Organics. Nyckelingrediensen i Kora Organics hudvård är extrakt från nonifrukten, en riktigt superfrukt som används för att hela och läka kroppen på både insidan och utsidan.

 

Förra veckan hade vi en lyxig glow-tävling på vår Facebooksida där vinsten var Kora Organics Turmeric Mask, och de lyckliga vinnarna är: Yoshi Mohrin (och hennes kompis Sanna Kjellberg) samt Linda Lull Hoffner (och hennes kompis Paula Henriksson). 

kora-organic-noni-glow-oil

 

Men till alla som inte vann har vi ett härligt tröstpris-erbjudande: alla som handlar minst en produkt från Kora Organics får just nu en minitester (1 ml) av storsäljaren Noni Glow Face Oil på köpet.

Denna hyllade ansiktsolja är mycket näringsrik och återfuktande och passar alla hudtyper. Den mjukgör och ger huden ett naturligt glow! Precis vad många av oss behöver den här tiden på året.

Klicka här för att komma till kampanjsidan och handla Kora Organics >>>

 

 

 

För dig som verkligen är sugen på lyster kan vi varmt rekommendera Kora Organics ansiktsmask Turmeric Brightening & Exfoliating mask. Det är lystergivande och exfolierande ansiktsmask med 2-i-1 effekt som ökar cellförnyelsen i huden. Ett ekologiskt och skonsamt alternativ till syror.

kora_mask

Masken kommer i en lyxig guldtub, och innehåller ekologiskt certifierad gurkmeja, papaya-enzymer, aspbark, pepparmint och nyponrosfrön som detoxifierar, tonar och lämnar din hy med lyster.

Masken löser upp igentäppta porer och balanserar talgproduktionen. Samtidigt som den polerar hudens yta för att öka cellförnyelsen och minskar fläckar och pigmenteringar som orsakats av solstrålning eller föroreningar.

 

Här kan du handla Kora Organic Turmeric 2-in-1 mask >>>

Här hittar du hela sortimentet från Kora Organics >>>

Läs Hannah Sjöströms recension av Kora Organics ansiktsvårdprodukter >>>