Känns vinterhy och glow som en omöjlig kombination? Det behöver inte vara så! Även om huden blir torrare och skörare på vintern går det att få till en härlig lyster om man matar huden med riktigt bra produkter som är anpassade för det svenska klimatet.

Det svenska varumärket Moonsun har en liten, noga framtagen, serie ansiktsvårdsprodukter som passar alla olika hudtyper, åldrar – och årstider!

Här djupdyker vi i tre vanliga hudproblem under vintern – och tipsar om smarta produkter och kombinationer för att komma tillrätta med dem.

#1 Problem med extra torr och skör vinterhy

Moonsun_faceoil

Stramar det och sticker i din hy? Moonsuns Face Cream är en balanserande och vårdande ansiktskräm som passar perfekt till torr hud. Den innehåller bland annat vårdande macadamia-olja och havtorn som gör huden mjuk och smidig. På vintern – och för alla som har extra torr hud – är den perfekt att använda tillsammans med Moonsuns Faceoil för att ge huden en extra boost av fett och fukt.

 

#2 Problem med torr och stram hy under arbetsdagen

Moonsun-flowertonic

För dig som arbetar i en torr kontorsmiljö hela dagarna är Moonsun Flower Tonic perfekt att ha nära till hands. Spraya i ansiktet för att återfukta, lugna och balansera huden.

Bonustips: Flower Tonic funkar även som behandling av svullna ögonlock och kan även sprayas på håret för att tillföra fukt!

 

#3 Problem med livlös och grå hy

Moonsun-vitamin-c

Moonsun Vitamin C Serum är fylld med C-vitamin från aloe vera, havtorn och neroil. Boosta upp huden med C-vitamin och antioxidanter som förhindrar uppkomsten av rynkor och jämnar ut hudtonen. Din vinterhy kommer att tacka dig med en ny lyster!

Klicka här för att se hela Moonsuns sortiment och handla produkterna >>>