Neal’s Yard Remedies populära Beauty Oil är ett oljebaserat kosttillskott för dig som vill stärka huden, håret och naglarna. Det innehåller bland annat linfrö-, avokado- och nattljusoljor som hjälper till att få en starkare och mer strålande hud.

Beauty Oil är ett enkelt sätt att boosta den dagliga kosten med essentiella fettsyror och näringsämnen som huden behöver för cellförnyelse. En matsked om dagen räcker, ta det som en shot i samband med måltid, eller blanda i din smoothie, använd i salladsdressingar eller sprinkla över grönsaker och pastarätter.

Så här säger våra bloggare som testat Beauty Oil:

lindaoLinda Öhrström, makeup-artist: ”Om du alltid har torr hy trots att du smörjer in dig med oljor och feta krämer och dricker mer vatten än du har tid att gå på toaletten för, så ska du prova att fukta huden från insidan med oljor. Fuktar hår, hud och naglar. Häll den på salladen, i smoothien eller drick direkt från kylen. Ett hett tips för att få semesterbrännan att sitta längre är att fukt-boosta kroppen inifrån.” 

 

 

hannagHanna Göransson: ”Jag ger Beauty Oil en fyra i betyg, efter bara 2 veckors användande tycker jag faktiskt mig se en förbättring på hår, hud och naglar.”

 

 

 

 

Här kan du köpa Neal’s Yard Remedies Beauty Oil för 195 kronor >>>