Lagom till sommaren lanserar nagellacksmärket Kure Bazaar flera nya snygga nyanser att lacka naglarna med! Dessa nya lack har en 10-free formula, vilket betyder att de är fria från miljömässigt tveksamma ämnen som toluen, formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabener, xylen, styren, benzophenone-1, benzophenone-3.

Bland nyheterna syns en kvartett med nudes, alltså beige/rosa nyanser som verkligen är smickrande på sommarbrun hud. Men de är också klassiska och passar året om!

kurebazaar_nude

Från vänster; Kimono som är en ljus rosa, Sable som går mer åt sand, Nomade som är en trendig ”smutsrosa” och Hippie som är en mörkare nyans som kallas chokladrosa.

kurebazaar-starka

Dessutom har dessa två nyanser landat; Parisienne som är en riktigt mörk vinröd/brun nyans och så härligt pastelliga Caicos som är den perfekta mintgröna nyansen. (Den senare fanns förr som 5-free, men är nu alltså 10-free.)

 

Kure Bazaars nagellack innehåller upp till 90 % naturmaterial från bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Formulan är berikad med kiselextrakt från bambu och vitamin E, från solrosolja som hjälper till att stärka naglarna. De resterande, syntetiska ingredienserna (10%), ger lacket hållbarhet och glans, samt gör lacket snabbtorkande.

 

Här kan du spana in alla nagellack från Kure Bazaar >>>