Den stora sommartävlingen är avgjord! Vi var nyfikna så nyfikna på vilka produkter ni tycker är ett måste under sommaren!

För att ta reda på det gjorde vi en kombinerad röstning/tävling där vi nu kan se vilka produkter ni gillar allra mest och även belöna tre lyckliga vinnare med sitt sommar-måste som vinstprodukt. Inte nog med det, första priset belönas också med ett presentkort á 1000 kr i webbshoppen.

Till att börja med så kan vi nu presentera de topp tre produkter ni tycker är måsten under sommaren:

1:a plats – Biosolis Melt In! Hej och hå, solskydd är onekligen poppis! Vi blir så glada att ni alla är noggranna med solskydd under sommaren, och att ni väljer solskydd som är snällt mot hav, sjöar och mot kroppen.

2:a plats – Loelles sommarduo. Denna duo är en riktig sommarfavorit. De båda produkterna fungerar perfekt för sommarhy vare sig man använder dem var för sig eller ihop. Just nu kan du också köpa dessa för ett riktigt bra paketpris.

3:e plats Feed Your Ends Den här ljuvliga sprayen doftar otroligt gott och skyddar hår mot värme och soliga dagar! Det som är extra bra med denna spray är att den funkar exekt lika bra innan förning och styling som före eller efter ett dopp i salta hav som annars kan slita på ditt svall.

 

Vinnarna i tävlingen är

1:a pris går till – Ulrika Dagermark
Hon vinner 1000 kronor i presentkort på naturligtsnygg.se & Yarok Feed Your Ends Leave-In Conditioner and Heat Protectant, 118 ml
Hennes motivering: Sol svett och bad sommaren är underbar hyn strålar och humöret är på topp lyckan känns i hela min kropp.Stackars håret som så mycket stryk har fått mår nu av YAROK så gott

2:a pris går till – Jenny Andersson
Som vinner sitt sommarmåste: Biosolis Melt-In Cream SPF 30, 100 ml
Motiveringen löd: Bästa skönaste solcremen ever. Smälter som glass på huden doftar gott och skyddar på bästa sätt.

3:e pris går till – Nancy Rosenlind
Hon vinner sitt sommarmåste: Prtty Peaushun Light
Motiveringen löd: Glow, glow och ännu mera glow. Jag vill stråla ikapp med solen och glittra ikapp med regnet så därför är Prtty Peaushun light lysande. Att skina med hälsosam glöd och lyster i sommar gör mig lika sprakande på utsidan som jag känner mig på insidan.
 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>