Hur mår dina händer? Är de i behov av lite extra omsorg och kärlek? Isådana fall rekommenderar vi c/o Gerds underbara Lingonberry Handcream – den är fyllig, lyxig och doftar ljuvligt! Och den gör susen för såväl handrygg som nagelband.

Tack vare ingredienserna sheasmör, lingonfröolja samt eteriska oljor av citron och grapefrukt känns krämen både närande och uppiggande.

Vad är det som gör just lingonfröolja så bra? Jo den är rik på alfalinolensyra omega 3 och linolsyra omega 6, gammatocotrienol, ett vitamin-E, samt A-vitamin. Tillsammans gör de underverk för torr och obalanserad hy!
Den här handkrämen är lite extra fiffig, för det är inte bara innehållet som är snällt mot miljön, den är också förpackad i en praktisk tub gjord av miljövänligt sockerrörsmaterial. Ha den i väskan eller på handfatet, du kommer vilja använda den jämt! Klicka här för att handla Lingonberry Handcream >>>

 

För dig som vill ha en större förpackning finns handkrämen också i en generös 500 ml pumpflaska – perfekt att ha stående i badrummet eller på nattduksbordet. Här kan du handla Linongberry Hand Cream, 500 ml >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>