Vi har samlat favoritprodukterna för sommaren från svenska c/o Gerd – miljövänliga schampon, balsam, skrubbar och omtyckta klassiker som deodoranten. c/o Gerds naturliga, ekologiska hud-, hår- och kroppsvård tillverkas i Jokkmokk vilket inte minst märks på de nordiska ingredienserna som vi hittar i produkterna – hjortron, blåbär och lingon. Spana in sommarfavoriterna här:

Deodorant Unisex

# Omåttligt populära Deodorant Unisex som håller dig torr och fräsch i sommar. Den motverkar dålig lukt utan att irritera huden och doftar neutralt av örter och passar kvinnor och män. Deodoranten innehåller inte aluminiumklorid eller alkohol – vilket många undviker att ha i armhålan.
Handla här >>>

 

care of gerd serum b2_200ml_800x800B2 Hair Serum

# Ett måste i sommar är även B2 Hair Serum som ser till att ditt hår håller sig i fint skick i sommar efter sol och bad! En leave-in produkt som återfuktar och vårdar håret, samtidigt som håret håller sig fräsch längre, ger håret lyster och minskar friss. Älskad av både bloggare och kunder!
Handla här >>>

 

blueberry-conditioner-light--600x600organic-shampoo-cloudberry-600x600

Schampo & Balsam

# Schampon och balsam från c/o Gerd är populära året om men extra bra såhär på sommaren – generösa förpackningar som passar hela familjen och är säkra att använda vid sommarstugan och i sjön. Det gillar vi!
Spana in alla schampon och balsam här >>>

 

Care-of-gerd-Sauna-birch-scrub_200ml

Sauna Birch Scrub

# För en snygg och jämn solbränna gäller det att skrubba bort döda hudceller. Sauna Birch Scrub rengör och skrubbar kroppen skonsamt med aprikoskärnor, som även är skonsamt för miljön. Skrubben har en underbar doft av björk och har en kylande effekt – perfekt ihop med ett bastubad!
Handla här >>>

Care-of-gerd-arnica-balm

Arnica Balm

# Arnica Balm är en annan händig salva att ha till hands i sommar – den lindrar kliande hud och insektsbett tack vare ingredienser som bivax, jojobaolja och extrakt från arnika och lavendel.
Handla här >>>