Det var många som deltog i vår recensionstävling med Weleda på Facebook – så himla kul tycker vi! Tack för alla fina, ärliga och viktiga omdömen. Vi har nu läst igenom era recensioner och valt ut fem som blir de lyckliga prisvinnarna. Men såklart vi vill ge alla er som deltagit en stor guldstjärna som tack för hjälpen!

Tävlingen gick ut på att recensera favoritprodukten från Weleda, och vinnarna vinner produkten de recenserat.

Det var väldigt svårt att välja ut fem vinnare bland alla de fina recensioner som kom in, men här är de personerna vi till slut beslutat oss för:

 

weleda-body-oil-sea-buckthorn-1000x1000Weleda Sea Buckthorn Body Oil
Recension av Annika Sannerström: ”Underbar olja! Återfuktar suveränt och ger fin färg. Går också att använda i ansiktet. Mycket fin doft. En olja som jag alltid återkommer till!”

 

 

 

Weleda Lavender Creamy Body WashWeleda_Lavender_body-wash.jpg
Recension av Gunilla Egelstad: ”Underbar – mjuk och len och med en doft som stannar på kroppen morgon till kväll! Hyn känns toppen och den är mot min känsliga hy väldigt snäll!”

 

 

 

Weleda Citrus 24h Roll-On DeodorantWeleda Citrus 24h Roll-On Deodorant
Recension av Nina Wihlborg: ”Trodde faktiskt aldrig jag skulle hitta en vegansk deo som är såhär naturlig OCH funkar. Och doftar gott. Väldigt glad att jag provade Weledas citrus deo! Behöver ej leta mera. Hurra!”

Weleda Evening Primrose Age Revitalising Concentrate

Weleda Primrose Age Revitalising Concentrate
Recension av Git Lans: ”Ett fantastiskt serum för den mogna hyn från 40! Jag känner riktigt hur huden tar upp fukt och näring. Extra plus för den mycket hygieniska förpackningen. Naturligt och rekommenderas starkt!”

 

Weleda Arnica Massage Oil 100 mlWeleda Arnica Massage Oil
Recension av Josefine Friberg: ”Helt underbar massageolja. Glider verkligen bra under en längre massage och den luktar enligt mig väldigt gott, men det är ju alltid en smaksak. Rekommenderas starkt för massage, men också bra som kroppsolja även om det tar en stund innan den går in i huden”

Alla vinnarna kontaktas personligen – grattis till vinsten och stort tack för recensionerna!