En hållbar och återfuktande bas är hemligheten bakom en riktigt snygg makeup. Det italienska makeupmärket PuroBio har lagt ner mycket tid och utveckling på att få till de perfekta basprodukterna. Läs hur du steg för steg får till en snygg bas: 

 

Purobio-Primer-eyelid-open

# Börja med att grunda med primer! Deras primers är anpassade efter hur torr eller fet din hud är – välj den som passar dig. De jämnar ut och förlänger hållbarheten på din sminkningen och innehåller även pigment som döljer små hudfel.

Purobio-bb-cream-group

# För dig som sen vill fortsätta med en lättare bas ska välja BB Cream. PuroBios bb-creams jämnar ut hudtonen, döljer rodnader, samtidigt som de återfuktar och skyddar huden.

Purobio-Sublime-Drop-Foundation--5_Apertopurobio_foundation_03

# Om du istället vill ha en mer täckande bas ska du välja foundation. PuroBio har flera varianter du kan välja mellan – ultralätt och flytande foundation i dropflaska och mer klassisk, flytande foundation. Deras naturliga foundations ger en matt, jämn och täckande finish.

Purobio-Sublime-fluid-concealer-04-closed

PuroBIO Cosmetics Luminous Concealer - 01

# För att täcka mörka ringar och plitor använder du concealer. PuroBio har två varianter av flytande concealers som är lätt att applicera och jämnar ut hudfärgen, även vid tydliga missfärgningar. De kan även användas på känsliga parter då de innehåller skyddande jojobaolja, arganolja och salviavatten.

PuroBIO Cosmetics Indissoluble Silky Powder

# För dig med oljig hy eller kombinationshy och ofta blir blank mot slutet av dagen kan det vara en bra idé att fixa din bas med puder. Du kan välja att försiktigt pudra hela ansiktet eller enbart t-zonen (där vi tenderar att bli blanka).

Purobio_sunset_open_fix_spray

# Avsluta med att spraya ansiktet med setting spray som förhindrar sminket från att rinna eller samlas i porer och fina linjer. PuroBios spray ger en slät finish utan att det stramar i ansiktet tack vare ekologiskt glycerin och hyaluronsyra. Klart!

Spana in hela PuroBios sortiment här! >>>