Nu har några härliga nyheter landat i shoppen – vad sägs om somriga nagellack, aromaterapi och handserum? Vi kikar närmare:

summer 2019

Nagellack från Kure Bazaar

Franska Kure Bazaar kommer nu med tre nya nyanser och är omtyckta för sina trendiga, innovativa nagellack där de använder sig upp till 90% av naturmaterial som bomull, potatis, majs, cellulosa och vete. Kure Bazaar är 10-free, veganska och dessutom berikas nagellacken med stärkande kiselextrakt från bambu och vitamin E. Här kommer en närmare beskrivning av nyanserna:

Spana in Kure Bazaar här >>>

Handserum & aromaterapi från Neal’s Yard Remedies

neals yard remedies hand treatment serumneals yard remedies ready to roll

 

Neal’s Yard Remedies Frankincense Intense Hand Serum är ett lyxigt, snabbabsorberande serum för händerna som vårdar och reparerar synliga tecken på förtida hudåldrande. Hyaluronsyra, gurkmeja och nyponfröolja återfuktar, skyddar och hjälper huden behålla sin fasthet. Ja, händerna ihop med ansiktet och dekolletaget är de ställen där ålderstecken visar sig först – så investera i denna goding!

Neal’s Yard Remedies Ready to Roll 4 x 9 ml är ett fint kit med fyra doftoljor som kommer i ett hampafodral. Doftoljorna Travel, Night Time, Relaxing och Energy kommer i roll-ons vilket gör de enkelt kan tas med till varje tillfälle. Rulla på pulspunkter och njut av ljuvlig aromaterapi!

Spana in Neal’s Yard Remedies här >>>